8 Април, 2018 23:00 2 315 1

Джокерът: Звучи интересно

  • хоакин финикс-
  • джокерът-
  • филм

Хоакин Финикс не потвърждава дали ще изиграе култовия герой

Джокерът: Звучи интересно - 1
Снимка: Shutterstock

Хоакин Финикс коментира твърденията, че той ще е следващият актьор, който ще влезе в ролята на Джокера, съобщи Movie Web.

След няколко месеца се очаква да започне работа по филма за култовия комиксов герой. Негов режисьор е Мартин Скорсезе. Все още обаче няма потвърждение за това кой ще е в главната роля.

„Това може да е интересен герой. Не знам, ще видим. Виждам това като всеки друг филм. Когато си избирам роли не се ръководя от жанра. Не мога да кажа няма да снимам уестърни. Интересуват ме образът, режисьорът и екипът, който стои зад филма. Аз не избирам ролите си в зависимост от бюджета на екипа. Наистина се интересувам от цялостната идея. Много е важен екипа зад това“, заяви Финикс.

Финикс е от актьорите, които рядко се снимат в комерсиални филми. Той все още не е потвърдил, дали ще поеме ролята.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 новия Батман

    2 0 Отговор
    Много добър актьор, изигра страхотно ролята в Гладиатор.