2 Юни, 2018 23:31 2 255 2

Лошото момче на рапа се учи да готви (ВИДЕО)

  • снуп дог-
  • марта стюарт-
  • готварство

Снуп Дог овладява тънкостите в кухнята благодарение на известния кулинар Марта Стюарт

Лошото момче на рапа се учи да готви (ВИДЕО) - 1

Рапърът Снуп Дог овладява тънкостите на готварството благодарение от известната кулинарка Марта Стюарт, съобщи Contactmusic.

Изпълнителят на хита "Drop It Like It's Hot" разкрива, че със 76-годишната Стюарт ги свързва необичайно приятелство. Благодарение на своята наставница в кулинарията Снуп Дог се учи да готви като истински професионалист.

"В процес съм на овладяване на кулинарните тънкости. Марта ми показа как да бъда истински Железен майстор-готвач. Тя е много добра в подреждането на храната в чинията, докато аз съм припрян в това отношение. Марта ме учи как да бъда по-премерен, като истински професионалист", споделя 46-годишният Снуп Дог.

Рапърът допълва, че и самият той има какво да покаже на видна майсторка в кухнята като Марта Стюарт - например как да приготвя бекон.

Относно необичайното приятелство, което ги свързва, Снуп Дог споделя, че то е "специално" за него.

"Отношенията ни са специални. За хората е трудно да си представят, че човек като мен може да другарува с дама като Марта. Мога да им кажа само едно - спрете да съдите за съдържанието на книгата по корицата", казва Снуп Дог за шоуто "The View".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    2 0 Отговор
    Като видя рапър ,се сещам за един приятен човек, който обича рапъра!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.