6 Юни, 2018 09:54 2 249 6

Палавникът Уайнстийн: Невинен съм, те искаха секс (СНИМКИ)

  • харви уайнстийн-
  • холивуд

Холивудският продуцент пледира, че е невинен по обвиненията в изнасилване и сексуално нападение

Палавникът Уайнстийн: Невинен съм, те искаха секс (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Холивудският продуцент Харви Уайнстийн пледира, че е невинен по обвиненията в изнасилване и сексуално нападение по първите заведени срещу него съдебни дела в Ню Йорк, съобщи CNN.

Миналата седмица съдебни заседатели подведоха под отговорност Уайнстийн по два случая - единия за изнасилване през 2013 г., а другия за насилствени действия от сексуално естество през 2004 г.

Той се предаде на полицията в Ню Йорк и беше освободен под гаранция от 1 милион долара, като му беше наредено да предаде паспорта си и да носи проследяващо устройство, както и да не напуска щатите Ню Йорк или Кънектикът.

Палавникът Уайнстийн: Невинен съм, те искаха секс (СНИМКИ)

Стотина жени се оплакаха от поведението на 66-годишния продуцент и го обвиниха в сексуални посегателства, а някои и в изнасилване. Той отрича да е правил каквото и да било без съгласието на другата страна.

Страните по двете дела не се посочват. Адвокатът на Уайнстийн каза, че с едната жена той е имал 10-годишна връзка. За другата се предполага, че е Лусия Еванс, която той е принудил да му направи фелацио, когато е искала да стане актриса.

Ако бъде признат за виновен, Харви може да бъде осъден на пет до 25 години затвор. Специалистите не изключват на по-късен етап от делото той да се признае за виновен, за да получи по-кратка присъда, ако адвокатите му преценят, че не може да спечели делото.

Палавникът Уайнстийн: Невинен съм, те искаха секс (СНИМКИ)

Палавникът Уайнстийн: Невинен съм, те искаха секс (СНИМКИ)

Разследвания по обвинения в изнасилване срещу Уайнстийн се водят и в Лондон, и в Лос Анджелис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    29 2 Отговор
    По тяхната логика у нас почти всяка жена трябва да се води изнасилена понеже не е искала при първото питане, но след няколко подпитвания е склонила. В същото време гейовете се мляскат и пощипват по булевардите, но това не е сексуално притеснение за останалите, макар че трудно може да го обясниш на малки дечица.
  • 2 гост

    3 2 Отговор
    АвторЪТ да си каже мнението :-)
  • 3 американски "морал"

    28 2 Отговор
    Харви ние не сме балъци наясно сме, че са се плющели за роли и слава, което е един вид проституция, но са много, а ти един, а една лъжа изречена 100 пъти става "истина" !
    По новите американски"стандарти" и " морал" - изгаряш
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 пост

    1 0 Отговор
    Холивуд ще почва само анимация. Продуцентите ги е страх, да си поискат.
  • 6 Василев

    1 1 Отговор
    Селяни, даже кравата Пенка ни би си поискала секс от грозника на снимката.
    Агент Квазимодо. ЦРУ!