Last news in Fakti

10 Юни, 2018 22:31 4 002 5

Вал Килмър влиза в "Top Gun 2"

  • top gun 2-
  • филм-
  • вал килмър

Актьорът е бил забелязан на снимачната площадка

Вал Килмър влиза в "Top Gun 2" - 1
Снимка: Shutterstock

Страната обмисля да спре доставките на изтребители F-35 за Турция. Анкара обяви, че е готова да търси алтернативи на F-35. Очакват се още преговори.

Актьорът Вал Килмър ще се снима във втората част на „Top Gun”, съобщи Screen Rant.

Снимачният процес по продукцията вече е започнал. Тя е продължение на култовия филм от 1986 г. В продукцията главната роля отново ще бъде поета от Том Круз.

До този момент все още не беше ясно дали и Килмър ще се завърне в образа на Том Айсмен Казински. Според източници, близки до филма, той вече е сключил договор за филма.

Самият Килмър е бил забелязан и на снимачната площадка. Все още не е ясно, дали ролята му ще е моментна или главна за сюжета. Филмът вероятно ще излезе през следващата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ ГАН4О

    1 2 Отговор
    Харесвам го като артист,но тази роля вече не е за него
  • 2 екшОн

    7 9 Отговор
    Краварите имат нужда от спешна реклама на летателната си "мощ" и за целта Холивуд работи на пълна пара ! В Топ Гън 2 няма здрав руски самолет да остане, но мили деца и плоски соросоидчета не забравяйте, че това е само филм и то фантастичен, а действителността е друга и болезнена за фАЩ ВВС ;)

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Ристе

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "екшОн":

    Нещо подобно на мосфилм и мокрите сънища на вова.
  • 4 Ford Prefect

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "екшОн":

    Да бе, много е болезнена. Само ВМС на ФАЩ имат два пъти повече (и по-модерни) самальоти от рушките военновъздушносмешномеждугалактически "сили". За ВВС-то им няма да казвам. Няма да спомена, че и имат към 100 пъти по-голям бюджет. Това са само подробности.
  • 5 Кккккк

    4 0 Отговор
    Новия топ Гън , със F/A-18 hornet. Жалко че F-14 го пенсионираха, един емблематичен самолет. Сигурно ще е фантасмагория, но има си я и една носталгия по този филм. Толкова беше надъхват, а и бяхме млади тогава, и света беше по различен.