Last news in Fakti

26 Юли, 2018 14:14 3 558 2

Финалът на "Игра на тронове" идва на... (ВИДЕО)

  • игра на тронове-
  • сериал-
  • джордж р. р. мартин-
  • песен за огън и лед

Последният сезон на сериала ще бъде излъчен през първата половина на 2019 година

Финалът на "Игра на тронове" идва на... (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

HBO ще излъчи последния сезон на хитовия сериал "Игра на тронове" през първата половина на 2019 г. и подготвя филм по друга популярна поредица - "Дедууд", предаде АР.

Програмният директор на HBO Кейси Блойс е оповестил плановете на телевизията на среща на Асоциацията на телевизионните критици.

Блойс е отказал да разкрие повече подробности около предстоящия осми и последен сезон на сериала "Игра на тронове", освен че излъчването му ще стартира през първата половина на 2019 г., без да посочва конкретна дата.

Финалът на "Игра на тронове" идва на... (ВИДЕО)

Финалът на "Игра на тронове" идва на... (ВИДЕО)

Програмният директор е разкрил също, че от телевизията търсят режисьор и актьори за пилотен епизод от сериал, предшестващ с хилядолетия събитията в поредицата "Игра на тронове" по фентъзи епоса "Песен за огън и лед" на писателя Джордж Р. Р. Мартин.

През юни беше съобщено, че телевизия HBO е дала "зелена светлина" за проекта и е поръчала пилотен епизод. При евентуален успех се очаква да бъде заснета пълна поредица. Сценарият за все още неозаглавения проект е плод на съвместното сътрудничество между Джейн Голдман и Джордж Р. Р. Мартин.

От HBO очакват снимките за пилотния епизод да започнат следващата година.

Кейси Блойс е съобщил също, че е дадена "зелена светлина" и за заснемането на отдавна замислен телевизионен филм по уестърн поредицата "Дедууд", излъчвана между 2004 и 2006 г. Снимките за продукцията ще започнат през октомври.

Все още не е насрочена дата за излъчването на филма, но е възможно той да се появи на екран през пролетта на 2019 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кико

    2 0 Отговор
    Хайдееее!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.