Last news in Fakti

12 Август, 2018 14:18 3 744 1

Дейв Батиста може да напусне "Пазителите на галактиката"

  • дейв батиста-
  • филм-
  • пазители на галактиката

Актьорът изрази пълна подкрепа за Джеймс Гън

Актьорът Дейв Батиста заяви, че е готов да напусне поредицата „Пазителите на галактиката“, съобщи Movie Web.

В момента се работи по третата част от поредицата. Батиста обаче е изключително недоволен от това, че от Disney уволниха режисьора Джеймс Гън.

Гън трябваше да напусне поста си, заради няколко спорни стари съобщения в Twitter. Сега от студиото са решили да не използват и неговия сценарий за третия филм.

Това явно вече е дошло в повече за Батиста, който е готов да напусне продукцията.

„Никой не защитава това, което е написал, но за мен това беше една подмолна кампания срещу един добър човек. Джеймс е един по рода си. Той е един от най-стойностните хора, с които съм се запознавал. Сега май се канят да не използват и неговия сценарий, което ме кара да мисля, че ще напусна продукцията или просто ще помоля да ме заменят. Мисля, че това трябва да се направи“, заяви Батиста.

Ролята на Дракс беше факторът, който помогна на Батиста да си пробие път от кеча към киното. Повечето от актьорите в поредицата вече обявиха, че подкрепят режисьора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Star Lord

    5 0 Отговор
    Точно така !
    Без Гън и Батиста Пазителите просто няма да бъдат същите.
    А щом не са същите и реакцията на зрителите няма да е същата което директно кореспондира с посещаемоста в кината.
    Но на чифутите от Дисни им е все тая.
    Номера е една добра поредица да бъде превърната в боза с лимонада.