Last news in Fakti

12 Август, 2018 16:43 2 868 13

Той ли е следващият агент 007?

  • идрис елба-
  • джеймс бонд-
  • агент 007

Актьорът Идрис Елба подгрява за роля на Джеймс Бонд

Той ли е следващият агент 007? - 1

Актьорът Идрис Елба, за когото се заговори, че ще се превъплъти в ролята на Джеймс Бонд, подхрани слуховете в интернет, предаде AFP.

В Twitter той намигна на легендарния агент 007 на Нейно Величество: "Името ми е Елба. Идрис Елба", написа актьорът, заимствайки култовата реплика на Бонд.

Британският екранен любимец, чиито баща е от Сиера Леоне, а майка му от Гана, често се споменаваше във връзка с едно бъдещо чернокожо превъплъщение на култовия агент. През 2015 година един от Бонд-актьорите, Пиърс Броснан, пръв спомена, че ролята трябва да бъде поверена и на някой известен чернокож актьор.

Той ли е следващият агент 007?

"Идрис Елба разполага с всичко необходимо, довери Броснан. Той има невероятна физика, чар и присъствие!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Биде

    27 2 Отговор
    След една плеяда красиви агенти този ми е малко хм тъмен ама явно и киното го тресе някаква политкоректност
  • 2 vasik atanasova

    31 3 Отговор
    е не не не
    бях дете като гледах шон конори
    след което харесвах перчема на пиер броснан след това тялото на даниел крейг ама
    това да е негър е отвратително
  • 3 Брат ми

    30 2 Отговор
    Е време беше.Само за момиче на Бонд да вземат кмета на Лондон и става супер ”качествена” продукция. Тъмнозелен и мюсли за жена.

    Коментиран от #5

  • 4 Пламен

    24 1 Отговор
    Толкова се надявах на харизматичен пакистанец. Сякаш те пълно описват английската душа и характер. Но и горният върши работа с руса перука.

    Коментиран от #6

  • 5 гост

    16 1 Отговор

    До коментар #3 от "Брат ми":

    Ако са и джендъри- пълна картина .
  • 6 Пламен

    27 0 Отговор

    До коментар #4 от "Пламен":

    Колата - КИА Стингър, нали? Действието - в Аризона, Айдахо и Небраска. Китайска проститутка бива натровена с "Новичок". Брат и - сицилиански рапър, задига руски изтебител от колекционер и се притича на помощ на британската атомна подводница, пълна до козирката с афро-бежанци. Последната в опит да форсира британският бряг срещу Кале, разсипва известно количество ЮАР-диаманти по дъното на залива. Самолетът пуска ракета "въздух-вода', тя се отклонява в отблясъка на диамантите и поразява само товарният отсек, от който се разпиляват банани, киви, манго и др. Местните са очаровани и решават да не напускат евросъюза. Меркел прелъстява Тръмп една юнска вечер в Тайланд. Той е изключително доволен и кани бежанците в САЩ. Тя му подарява БМВ, 2.0d, карано малко по врачанско, с добавка.
    Женят се, от тортата изскача новият танцьор Джеймс Бонд. Три дни яли, пили и се веселили. Музиката и танците - индийци, разбира се! Впоследствие китайката се оказва жива, НАТО фалира поради липса на противник. България е купила Ф-16 n-та ръка от Израел, но за поддръжка дължим 7-8млрд. Пилотите ни при приучаването падат един по-един. Няма страшно, "Армеец" плаща самолетите. Междувременно сме нарязали Миг-29 и Радев няма на какво да лети. Започва да се занимава с политика. Финален кадър-ролса на Бенчо Бенчев докарва Н. Михайлова в елитен Истанбулски хотел. Кой я чака горе? Кой? (следва отворен финал)

    Коментиран от #8, #9, #10

  • 7 Гост

    4 0 Отговор
    България 2018 серия
  • 8 Биде

    10 0 Отговор

    До коментар #6 от "Пламен":

    Тука имало страшни таланти! Направо се хващайте и пишете сценарии!Абсурдни са и са супер като обърканата ни действителност!!!
  • 9 актьорско майсторство

    9 0 Отговор

    До коментар #6 от "Пламен":

    +1
    Достоен за Оскар! Само трябваше да намериш некви дребни роли за Боко и Цецо, че без тях някакси няма да е толкова мащабна цялата история.

    Коментиран от #11

  • 10 Публиката на крака

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "Пламен":

    ++++++++++
  • 11 Бачо Киро

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "актьорско майсторство":

    Така е, особено Баце ще е много обиден, може даже да подаде оставка.
  • 12 Кинаджия

    2 7 Отговор
    Защо НЕ !? Какво като е от африкански произход , или сте по-компетентни от Пиърс Броснан ? Нека направят филм с Идрис Елба ,изгледайте го (а може и да не го сторите) и тогава си дайте мнението.
  • 13 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    5 0 Отговор
    Очите и бенчо и узун са страхотен тандем за филм