16 Август, 2018 11:48 2 644 10

Кралицата на 60! (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • мадона-
  • кралица на попа

Мадона празнува юбилея в Мароко

Кралицата на 60! (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Американската певица Мадона празнува 60-годишнината си в Маракеш, съобщи АFP.

"Разходка през лабиринта на Медина по време на призива за молитва" - написа Мадона в страниците си във Facebook и Instagram в навечерието на празника си. Тя качи и видео, заснето по улиците на древния пазар в града. "Рожден ден, вълшебство, авантюра", написа Мадона към него.

Във вторник Мадона качи в интернет своя снимка с фес на главата и берберски бижута.

Къде точно Мадона ще отпразнува годишнината си не е известно. Полицията в града е мобилизирана да държи настрани фотографи.

Още с издаването на дебютния си сингъл "Everybody" през 1982 г. Мадона се превръща в глобално явление. Тя не дава признаци да забави темпото с 60-годишнината си. На бала в Института по костюмите към музея "Метрополитън", Мадона заяви: "Хората казват, че съм скандална, но мисля че най-скандалното нещо, което съм направила е, че още съм тук".

Откакто издава едноименния си албум през 1983 г., Мадона е продала над 300 милиона албума и е направила 10 глобални концертни турнета. Това й донесе признание от Книгата на рекордите на Гинес за певицата с най-големите продажби за всички времена. Тя е най-богатата певица, работеща в САЩ - със състояние от 600 милиона долара. След нея са Селин Дион с 400 милиона долара и Барбра Стрейзанд.

Кралицата на 60! (ВИДЕО+СНИМКИ)

Кралицата на 60! (ВИДЕО+СНИМКИ)

Най-популярната песен на Мадона в Спотифай е "Like a Virgin". Следват "Hung Up" "Holiday", "La Isla Bonita" и "Like a Prayer".

Най-дълго в класациите се задължа албумът ѝ "Immaculate Collection".

Най-много търсения за Мадона в Google са направени през 2012 г. Тогава тя поставя рекорд за най-гледано шоу в паузата между полувремената на "Супербоул", подобрен от Кейти Пери през 2015 г.

За 60-годишнината си Мадона пусна колекция в полза на благотворителната си организация за Малави.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пъф Деди

    6 4 Отговор
    Велика, ЧРД!!!
  • 2 Фотев

    2 2 Отговор
    "Туй що вий, глупци не знайте, позор ли е, или слава."

    Коментиран от #4

  • 3 Bubbles

    3 2 Отговор
    Ееее баба Луиза да е жива и здрава, голяма е!
  • 4 Жозеф

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Фотев":

    ФотеФ, пак ли има отпуски на 4-ти километър?
  • 5 Брат ми

    4 6 Отговор
    Жабарска корва,а на какво точно е кралица е друг въпрос.
  • 6 Трифонов

    3 3 Отговор
    Кралица е на поп музиката! Единствената при това. И до ден днешен, всяка хилава, току що изгряваща "звездичка", подскача около нея като ученичка и й е пределно ясно, че никога, никога няма да стигне там, откъдето Мадонна се връща!!!
  • 7 Биде

    1 1 Отговор
    Скромни гласови възможности, но знае как да прави шоу, да вдига пушилка ,да провокира и да се рекламира като почти всички нейни колеги! За съжаление отдавна мина времето когато слушахме в захлас пеенето, а не се дзверехме на маймунджулъците които стават около тях!!!
  • 8 Plovdiv

    2 3 Отговор
    Жалко за света, музиката и цивилизацията, че Мърши като това човекоподобно биват канонизирани като живи легенди...
  • 9 Хахо

    2 3 Отговор
    Чак пък кралица на попа да бе нищо особенно . Гола вода.
  • 10 La Isla Bonita

    1 0 Отговор
    Поеха я още от малка. Оскубаха и веждите, боядисаха и косата и я пуснаха по жълтите таблоиди как се смуче с певици, как осиновява негърчета, как се пуска на водещите. Кралица е на саморекламата и провокацията. Освен това направи няколко лесносмилаеми поп парчета които се въртяха по класациите с години. От младите певици-авторки на песните си, Тейлър Суифт и Ели Гоулдинг просто засенчват Мадона, имат над милиард гледания в интернет, и без курвенски изпълнения като нея.