22 Август, 2018 23:30 1 653 8

Орлин Павлов с национално турне

  • орлин павлов-
  • турне

Завладяващият глас и покоряващата усмивка на Орлин Павлов ще зарадват многобройните фенове с национално турне през есента.

Началото ще бъде поставено на 1 октомври 2018 г. с първия му голям самостоятелен концерт в Зала 1 на НДК. Турнето продължава с концерт в Пловдив на 5 октомври в комплекс С.И.Л.А., следва Бургас на 13 октомври в Държавната опера и Варна на 15 октомври във Фестивален и конгресен център. Последната фиксирана дата е 20 октомври, когато Орлин Павлов ще излезе на сцената в ДКС “Васил Левски” във
Велико Търново.

Един от най-чаровните и артистични изпълнители на българската музикална сцена ще представи пред публиката най-емблематичните си хитове и обичани от всички песни, както и новия си албум, който съвсем скоро ще бъде факт. Турнето и албумът носят заглавието “Още малко...” на едноименното парче, изпълнявано от Орлин, което влезе в сърцата и домовете на хората с хитовия телевизионен сериал на bTV “Скъпи наследници”.

За да е пълна емоцията на сцената, заедно с него ще излязат едни от най-добрите български музиканти, с които Орлин Павлов вече подготвя безкомпромисно музикално преживяване.

“Поп концерт с приятели, щипка джаз и капка “Каффе”. Това е магията, която ме носи вече 15 години и която ще претворя на сцената”, споделя самият той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адолф

    1 0 Отговор
    FAGGOT

    Коментиран от #5

  • 2 Антисоциалист

    1 1 Отговор
    Господа, няма причина това турне, т.е. "обиколка" да бъде "национално". Господинът само една националност ли ще обикаля? Коя е тя?
  • 3 иванчо

    11 0 Отговор
    Какво му е уникалното на гласа не мога да разбера.Предпочитам някой 70 годишен тютюнджия да ми пее по приятено ще се чуствам.И какво ще изпълнява ,той има 2 крадени песни и това е.
  • 4 Голям Слон

    4 0 Отговор
    Българската музика умря някъде в средата на двехилядните.... Някога бях голям почитател на БГ Радио. Ходих им по концертите. Даже и в студиото им се качвах няколко пъти. В една мансарда съвсем близко до НДК..

    Откровено казано не мога да запея нито една самостоятелна песен на Орлин просто ей така. Припомням си една негова песен от годините на Каффе, която и до днес ми е много противна по простата причина, че тя си е един обикновен куплет, повторен безброй много пъти в рамките на 3 минути и половина.

    Недоразуменията в стил "Криско", "Скандау", "Венци Венс и къв беше там" - даже няма да коментирам. Това е всичко друго, но не и музика. А БГ Радио, когато и да ги пуснеш - 2000-та или 2018-та, звучат приблизително еднакво. Амин!

    Коментиран от #7

  • 5 Faget

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Адолф":

    може би?
  • 6 doro

    1 0 Отговор
    ивъх...
  • 7 doro

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Голям Слон":

    братино, много си изписал, много зорене доде го изчета.
  • 8 Ники

    1 0 Отговор
    Честно не знам кой слуша Орлин Павлов ... той дори няма нови песни , има малко от преди 100 години ... какви са тия национални турнета ..