Last news in Fakti

23 Август, 2018 15:24 3 273 0

Обявиха официално края на "Теория за големия взрив"

  • теорията за големия взрив-
  • големия взрив-
  • сериал-
  • тв шоу-
  • шоу-
  • край-
  • официално-
  • финал

Любимият сериал на умниците от цял свят върви към своя край

Един от най-успешните ТВ сериали "Теория за големия взрив" ще свърши догодина след 12-и и последен сезон за продукцията.

Продуцентите на шоуто пуснаха своето изявление, в което оповестяват, че сериалът ще срещне своя край след предстоящия сезон и ние повече няма да гледаме любимите си герои-умници на екрана.

Шоуто е най-дълго излъчваният комедиен сериал със своите 12 сезона. Звездите Джони Галеки, Кейли Куко и Джим Парсънс в ролите на Ленърд, Пени и Шелдън изиграха главните герои през цялото време на излъчването.

Изявлението на продуцентите гласи:

"Завинаги ще останем благодарни на феновете за подкрепата към "Теория за големия взрив" през последните 12 сезона. Ние, заедно с актьорите, сценаристите и екипа, сме изключително признателни за успеха на шоуто и целим да ви дадем последен сезон, финал, който ще доведе "Теория за големия взрив" до епичен и креативен завършек."

Сериалът започна с Ленърд и Шелдън - съквартиранти, които се запознават с новата си съседка Пени, която се мести да живее в апартамента срещу тях. Тогава пламва и искрата между Ленърд и Пени. В сериала се запознаваме и с приятелите и колеги на Ленърд и Шелдън - Раджеш и Хауърд.

По възможно най-странните начини Хауърд и Пелдон намират любовта в лицата на Бернадет и Ейми.

А след дълга и бурна връзка Пени и Ленърд сключват брак и заживяват заедно.

Сериалът проследява всички препятствия, пред които се изправят любимите ни гении и необичайния начин, по който те се справят с живота.

Шоуто става известно с гост звездите си, сред които големи имена в науката като Илон Мъск, Браян Грийн и вече починалия Стивън Хокинг.

Последният сезон на шоуто започна през септември като все още предстои да бъде обявено кога ще се излъчва в България и кога ще бъде излъчен последният епизод.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА