2 Септември, 2018 23:00 2 152 1

Итън Хоук срещу супергероите

  • итън хоук-
  • супергерои-
  • върколакът

Актьорът смята за пресилени похвалите за "Логан"

Актьорът Итън Хоук отправи сериозни критики към филмите за супергерои, съобщи Movie Web.

Хоук е останал изненадан от това колко високи оценки получи последният филм за Върколака „Логан“. Много критици определиха филма като повратен момент за жанра като цяло.

„Има хора, които ни казват, че „Логан“ е наистина страхотен филм. Това е добър филм за супергерои. Увлича хората в мисли, за това как метал излиза от ръцете им. Сякаш всички казват, че това е велик филм, а аз наистина не го разбирам. Това просто е добър филм за супергерои. Има разлика, но бизнесът не го разбира. Големият бизнес иска да мислите, че това е велик филм, за да изкара повече пари от него“, заяви Хоук.

Хоук отхвърли и идеята за награда „Оскар“, която да е предназначена за комерсиални филми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бг.реалност

    6 0 Отговор
    Интереса клати феса !!!
    Винаги съм харесвал Хоук,НО не мисля,че при правилен хонорар той би се отказал да участва в който и да е супер-геройски филм.
    Освен това казаното от него е и личното мнение на повечето от актьорите снимащи се в този тип филми,но какво сега?
    Да се откажат да се снимат ли?
    Едно грешно решение и си аут от списъка,а зад ,,теб" опашката е доста дълга.
    Така,че Итън,приятелю,добре казано,но всеки се навежда в този бранш при правилния хонорар и козирува независимо от личното му мнение.