Last news in Fakti

29 Август, 2018 20:59 1 301 2

Уди Алън излиза в дълга ваканция

  • #аз също-
  • уди алън-
  • дилън фароу

Режисьорът, който е на 82 години, снима нов филм всяка година

Уди Алън излиза в дълга ваканция - 1
Снимки: БТА/АР

Уди Алън планира дълга почивка тази година, след като завърши промоцията на 48-ия си филм "Дъждовен ден в Ню Йорк", съобщи АР.

Режисьорът, който е на 82 години, снима нов филм всяка година.

"Уди обича да работи. Той никога не излиза във ваканция. Тази година обаче ще си почине" - каза човек от обкръжението му пред The New York Post

Алън попадна в полезрението на движението #Аз също, когато каза, че трябва да го дават за пример, защото е в киноиндустрията от 50 години, но никоя актриса не се е оплакала от него. Той обаче беше обвинен в посегателство от осиновената си дъщеря Дилън Фароу през 1992 г. Тогава прокуратурата не откри достатъчно доказателства за процес.

Уди Алън излиза в дълга ваканция

Дилън, която е вече на 32 години, повтори обвиненията си, окрилена от движението #Аз също и няколко звезди от филмите на Уди Алън казаха, че не биха работили повече с него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адолф

    3 2 Отговор
    Скапан извратен чифут набеден за гений от лобито им.
  • 2 Статист

    1 1 Отговор
    Пълен некадърник и като актьор и като режисьор !