Last news in Fakti

5 Септември, 2018 13:40, обновена 5 Септември, 2018 13:51 2 883 4

РАП ЗА БЪЛГАРИЯ търси патриотичен хит

  • рап за българия-
  • авторска рап песен-
  • конкурс

РАП ЗА БЪЛГАРИЯ търси новия хит, който да запеят деца и възрастни.

Конкурсът е създаден с цел да се подпомогнат и популяризират българските изпълнители, които пишат и пеят песни за страната си.

В конкурса може да участва всеки, който изпрати аудио или видео на своя авторска рап песен до
06 септември 2018 г., на email: [email protected].

Условието е песента да не е по-дълга от 5 минути и да е посветена на българската история, бит, култура, природа или българските герои. Песента трябва да е изпята върху бийт, независимо какъв е той.

На 07 септември 2018 г., във фейсбук страницата РАП ЗА БЪЛГАРИЯ, ще бъдат качени всички песни. До 14 септември 2018 г., с лайкове ще бъдат избрани трима от финалистите, а останалите ще бъдат
определени от жури с председател ALEX P.

В Деня на Независимостта 22 септември на сцената в парк „Света Троица“ в София ще се проведе финален концерт, на който всеки един от участниците, достигнали до финала, ще могат да изпеят своята песен пред публиката и журито.

Участниците в концерта ще получат специални грамоти и парични награди, а победителят освен всичко останало ще получи и възможността за професионален запис на неговата песен.

Конкурсът РАП ЗА БЪЛГАРИЯ е организиран и финансиран от евродепутата Ангел Джамбазки, със съдействието на един от най-добрите български рапъри в последните 20 години ALEX P.,
който ще бъде и председател на журито.

При успех и интерес конкурсът има за цел да стане ежегоден.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Заралия

    0 2 Отговор
    СтЗ Отбора
  • 2 Вулгаристанец

    4 4 Отговор
    Ъъъъ, още не сме се отървали от балканската чалга, а ще правим фестивал на африканската чалга... Явно ни е много як фолклора и естрадата!!!
  • 3 баба

    2 0 Отговор
    Заралията ще бъде предпоследен, а аз ще съм втори. Вулгаристанецът го декласираме заради сериозното му отношение към рапа. С това малоумниците, дето прочетоха тази глупост се изчерпиха.
  • 4 Фалос

    4 1 Отговор
    Е§%€и т%§№ка, младо и старо да запее рап патриотарщина. Не се ли изтърка вече тая тънка 姈я с националните ни герой от хора, които в почивката от к§*€и и субстанции се правят на Вазов?