Last news in Fakti

11 Октомври, 2018 16:51 3 031 4

Още една класика на Стивън Кинг възкръсва на големия екран (ВИДЕО)

  • гробище за домашни любимци-
  • стивън кинг-
  • трейлър-
  • филм-
  • ужаси

Страховитото "Гробище за домашни любимци" също получава своя римейк

Екранните адаптации на творбите на Стивън Кинг продължават да възкръсват по кината. Въпреки че от десетилетия гледаме филми и сериали по книгите на краля на ужаса, последните години виждаме повече от обичайното. Феновете на хоръра очакват с нетърпение ТО: Втора част следващия септември, но по същото време се очаква да излезе и новата адаптация на класиката от 1983 - "Гробище за домашни любимци". Вече имаме и трейлърът, който ни открехва вратата към мрачната лента.

Филмът проследява историята на семейство, което се мести в нов дом, заобиколен от нетипично страховита гора. Наоколо се разказват истории за местните деца, които погребват вече загиналите си домашни любимци в импровизирано гробище. Скоро става ясно обаче, че в гората се подвизават мрачни сили. Романът на Кинг е един от най-мрачните и страшни творби. Изглежда новата лента ще е отражение именно на това.

Зад режисурата на филма стоят Кевин Кьолш и Денис Уидмайър, които имат опит в мрачните филми. Първата филмова адаптация на "Гробище за домашни любимци" излезе през 1989 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трънчев

    1 0 Отговор
    Сега, последно, 1-ят филм от '83 или '89-та е?!

    Коментиран от #2

  • 2 В. Светославова

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Трънчев":

    83-та е книгага, 89-та е първият филм по нея.
  • 3 гуньо простия

    4 0 Отговор
    Настръхвам, като гледам трейлъра и се сетих за първата екранизация. "Мъжкото сърце е песъчлива почва......". Колко наподобява израза от Николай Хайтовите диви разкази....
  • 4 Plovdiv

    0 0 Отговор
    80-те години дадоха най-великата рок-музика, най-великите книги и филми от началото на ХХ век, досега.