21 Октомври, 2018 21:29 2 959 5

Май избраха новия Агент 007

  • ричард мадън-
  • агент 007-
  • джеймс бонд

Ричард Мадън се оформя като големия фаворит за ролята

Май избраха новия Агент 007 - 1
Снимка: Shutterstock

Актьорът Ричард Мадън може да получи ролята на Агент 007, съобщи Movie Web.

Актьорът нашумя с ролята си в сериала „Игра на тронове“. Той се снима и в много успешната игрална версия на „Пепеляшка“.

Продуцентите усилено търсят нов актьор за ролята. Вече е ясно, че следващият филм ще е последен за Даниел Крейг в образа.

Според анонимни източници, Мадън е наистина много близо до ролята. Вероятно продуцентите ще искат да се възползват от славата му покрай „Игра на тронове“, като все още не е взето окончателно решение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 007

    16 4 Отговор
    За да освежат малко ролята, Агент 007 в следващия филм трябва най сетне да разкрие че винаги е бил джендър, службата е изисквала да спи със жени, но сега решава да съди работодателя си за сексуален тормоз, те го уволняват, той бяга в Раша, става личен приятел на Путин и когато Русия тръгне да бомбардира САЩ и Англия той се намесва, отравя Путин с Новочок и спасява света.

    Коментиран от #2, #3, #5

  • 2 въх

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "007":

    ...междувременно оправя москвич в ауспуха или москвича оправя него....що издаде сценария ве чове ?
  • 3 123

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "007":

    Май не си си пил бояришника.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.