Last news in Fakti

31 Октомври, 2018 20:00 2 076 4

Палав носител на "Оскар" опипвал актриса (СНИМКИ)

  • джефри ръш-
  • ерин джийн норвил-
  • австралия-
  • крал лир

Ерин Джийн Норвил обвини колегата си Джефри Ръш, че е опипвал гърдата й

Палав носител на "Оскар" опипвал актриса (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Актрисата, която стои в центъра на делото за клевета на австралийския актьор Джефри Ръш, свидетелства, че той умишлено опипвал едната страна на гърдата й по време на театрална постановка, предаде АР.

Ръш съди изданието от Сидни Daily Telegraph за клевета заради статия, публикувана през миналия ноември. В нея се отправяха обвинения за сексуални посегателства срещу 67-годишния носител на "Оскар".

Според изданието той се държал непристойно с Ерин Джийн Норвил по време на театралната постановка "Крал Лир", поставена в Сидни през 2015-2016 година.

Палав носител на "Оскар" опипвал актриса (СНИМКИ)

Ръш отхвърли всички обвинения, които го описваха като сексуален хищник и перверзник. Норвил никога не беше говорила по случая, освен при днешните си свидетелски показания пред съда.

Тридесет и четири годишната актриса заяви пред съдиите, че се превъплъщавала на сцената в мъртвата дъщеря на крал Лир, Корделия, когато Ръш, играещ ролята на скърбящ баща, й опипал дясната гърда и бедрото по време на репетиция. Това не се било случвало при предишни постановки, когато актьорът докосвал единствено главата и ръката й при тази сцена.

Палав носител на "Оскар" опипвал актриса (СНИМКИ)

"Това не можеше да бъде случайно, тъй като чувствах натиск и бавно движение", свидетелства Норвил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ххаххаха

    16 1 Отговор
    Да те *** и в кифлата, тия ще почнат да се съдят и за събличанв с поглед....
  • 2 Госта

    15 1 Отговор
    Недоклатени феминистки, алчни за евтина слава и разбира се за пари
  • 3 notiforest

    10 1 Отговор
    Знаете ли че феминиските и либералите обмислят закон с който ако си фантазираш сексуално дадена жена ще се гледа като сексуално насилие.Това се случва в момента в САЩ !
  • 4 Жодев

    2 1 Отговор
    ТВА Л..НО СИУРНО НЕМА ДА БАРНЕ Х.Й ДО КРАЯ НА ДНИТЕ И, А . . . СИГУРНО Е ЛЕСБИЙКА И С НЕЙНАТА ПРИЯТЕЛКА ИМАТ БОГАТА КОЛЕКЦИЯ ОТ ПЕНИС КОЛАНИ