Last news in Fakti

7 Ноември, 2018 19:40 2 033 5

Мик Джагър и компания не мислят още за пенсия (ВИДЕО)

  • the rolling stones-
  • мик джагър-
  • кийт ричардс

The Rolling Stones тръгват на турне в САЩ през следващата година

Мик Джагър и компания не мислят още за пенсия (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Легендарната група The Rolling Stones се готви да тръгне на турне в САЩ през 2019 г., като ще изнесе концерти на стадиони, съобщи Contactmusic.

"Това ще е първото американско турне от 2016 г. на групата, включваща Мик Джагър, Кийт Ричардс, Рони Ууд и Чарли Уотс - заяви източник, цитиран от в. The Sun. - Те възнамеряват да зарадват феновете с изпълнения на свои хитове."

Датите на концертите все още не са уточнени, но наскоро стана ясно, че Мик и Кийт работят над нов албум в нюйоркско звукозаписно студио.

Надежди за нов албум на бандата се появиха през септември, когато Мик Джагър качи в интернет видео, на което се вижда, че свири на хармоника, докато изпълнява "нови песни".

Видеото бе последвано миналия месец от туит със снимка на китарата му и отворена нотна тетрадка. Тогава той спомена, че композира нова музика.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кики

    7 0 Отговор
    ВЕЛИКАНИ!
  • 2 hold up

    6 0 Отговор
    Мик е цял живот луд,но това му донесе слава, пари и жени и на цялата група!!!!!!!!!!!!
  • 3 горчо

    5 0 Отговор
    преди 20 години изтървах концерт в истанбул, казаха ми, че било невероятно, така че преди 10тина години не пропуснах в белград... уникално преживяване, след концерта отидох до денонощен интернет клуб да проверя мик джагър на колко години е... оказа се с няколко дни по-стар от баща ми!!!
  • 4 Баба на 57 г

    3 0 Отговор
    ВЕЛИКИ СА!!!! Това е музиката на моята младост-нищо,че беше режим,ние пак си ги слушахме.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.