Last news in Fakti

7 Януари, 2019 06:31 4 320 5

Идва годината на супергероите

  • супергерои-
  • филми-
  • година

10 филма за супергерои са планирани за тази година

Идва годината на супергероите - 1
Снимка: Shutterstock

Рекорден брой филми за супергерои ще излезе през 2019 г., съобщи Screen Rant.

На този етап планирани за излизане през тази година са 10 филма за супергерои, През 2018 г. излязоха 6 такива.

До скоро „Жената – чудо 2“ беше планирана за следващата година, но в крайна сметка беше преместена за ноември, тази година.

В същото време ще видим продължения на някои от най-популярните франчайзи на DC и Marvel. Това може да доведе до рекордни приходи от продажба на билети.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вартоломей

    4 6 Отговор
    не ви ги щем, дръжте си ги.
  • 2 бивш любител на киното

    8 3 Отговор
    Напоследък Холивуд бълва абсолютни дебилизми. Вече няма нормален филм - всичко е анимации, супермени, суперпаяци и джеймс бондовци. И лъсва абсолютна сценарийна немощ. Нищо не могат да измислят и дъвчат стари класики. Междузведни войни стана като Дързост и красота.
  • 3 Чукундур

    1 1 Отговор
    1,Боко тиквата2жълтия клоун,3 джуджето,4султана,5 тереза блей
  • 4 Румяна Костова

    5 2 Отговор
    И любовникът на всяка бяла жена супер герой ще бъде задължително черен.Имам си в къщи киноман и макар че не гледам всички нови филми,тази пропаганда,че бялата жена трябва да си избира непременно черен,ми идва в повече.
  • 5 Зорлем

    2 2 Отговор
    Заглавието ми звучи направо вулгарно, при положение, че усещането ми е, че други филми не се появяват на екран от поне 10 години. Но, може би само аз съм толкова "чувствителен"...