12 Януари, 2019 22:00 3 168 0

"Отмъстителите" превземат наградите "Оскар"

  • отмъстителите-
  • награди-
  • оскар

Интересна идея за водещи на церемонията

"Отмъстителите" превземат наградите "Оскар" - 1
Снимка: BGNES/EPA

Продуцентите на предстоящата церемония по раздаването на наградите „Оскар' имат доста интересен план за водещи на церемонията, съобщи Cinema Blend.

През тази седмица беше обявено, че на церемонията няма да има самостоятелен водещ. Церемонията ще е разделена на отделни сегменти, представени от различни фигури.

Сега идеята е това да бъдат актьорите от поредицата „Отмъстителите“. Продуцентите искат да ангажират колкото се може повече актьори, играещи супергерои в поредицата.

Идеята е да се капитализира огромният успех от поредицата от филми на Marvel. Така цялата церемония може да премине под знака на супергероите.

В момента се водят преговори с различни актьори от поредицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА