Last news in Fakti

24 Март, 2019 23:29 2 270 3

Защо Дани Бойл се отказа от "Агент 007"

  • дани бойл-
  • агент 007-
  • даниел крейг

Режисьорът разкри защо се е оттеглил от филма

Защо Дани Бойл се отказа от "Агент 007" - 1
Снимка: Shutterstock

Режисьорът Дани Бойл разкри защо е отказал да снима новият филм от поредицата „Агент 007“, съобщи Movie Web.

Бойл трябваше да снима новата лента с Даниел Крейг. В един момент обаче той се оттегли от проекта, което наложи пренаписване на сценария и търсене на нов режисьор.

„Научих доста неща за себе си с този филм. Аз работя с определени сценаристи и не съм готов да променя това. Срамно е, че не ни подкрепиха. Мисля, че това, което аз и Джон Ходж започнахме беше наистина добро. Не го завършихме но имаше голям потенциал.

Не искам да кажа нищо лошо за новия режисьор Кари Фукунага. Той ми изпрати прекрасно съобщение и аз му пожелах огромен успех.

Няма как да ми кажат да работя с друг сценарист. Просто тези сътрудничества са важни за мен“, заяви Бойл.

И преди имаше новини, че Бойл не е бил доволен от начина, по който сценаристите са искали историята да бъде развита. Все пак вече се работи по новия филм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 превод от еврогейски

    9 3 Отговор
    Отказах се защото искат да направят Бонд джендър с любима от третия пол, който кара електрически Астън мартин и рупа само БИО маруля !
  • 2 сектант

    4 1 Отговор
    край! ще го съсипят като авджендърс и фаст енд гейриъс последните 5 филма
  • 3 999

    1 0 Отговор
    Астана найстина ще е електрически !!!!!