11 Май, 2019 23:30 3 862 7

Критиката към "Междузвездни войни" не беше приятна

  • натали портман-
  • актриса-
  • междузвездни войни

Натали Портман разкри какво смята за прикуъл трилогията

Критиката към "Междузвездни войни" не беше приятна - 1
Снимка: Shutterstock

Актрисата Натали Портман разкри, че не е било лесно да се справи с критиките, които преди време получи предисторията на поредицата „Междузвездни войни“, съобщи Empire.

Портман имаше основна роля в прикуъл трилогията. Въпреки, че трите филма имаха голям успех, те срещнаха голям брой критики от феновете на поредицата.

„Беше сложно. Мисля, че феновете се вълнуваха наистина много от новите филми. За това и сякаш след това някои от тях останаха разочаровани. Тогава бяха на възраст, на която ми беше по трудно да разбера това. Просто когато нещо е толкова очаквано, в един момент е трудно всички да останат доволни.

Мисля, че с времето много хора промениха мнението си за филмите и сега те имат различна стойност. Мисля, че това ми дава спокойствие, че в крайна сметка всичко беше оценено подобаващо“, заяви Портман.

Тя беше съвсем млада когато се снима във филмите, които дадоха старт на кариерата ѝ. В крайна сметка и до днес тя е често свързвана с тях.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антъни Иванов

    20 5 Отговор
    Най-сладка е в ЛЕОН с Жан Рено - много добро присъствие! Особено, когато го ракаше да разпознава персонажи и се преобличаше - Натали е киноБИЖУ! За съжаление не ми е оставало време да я гледам в "Междузвездните" - твърде много ми дойдоха всички те продължения и странични потоци - то стана, като "Дързост и красота", а аз искам да си запазя приятния спомен и впечатления от 80-те...
  • 2 обикновен зрител

    16 10 Отговор
    Проблемът не беше в нея, а в актьорчето изиграло младия Дарт Вейдър ! Рядко некадърен актьор и е показателно,че години след този филм няма една читава роля ! Не че Марк Хамил изиграл Люк Скайукър го изигра добре, но младия Дарт Вейдър не се получи хич !
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 1 Отговор
    А ПОМНИТЕ ЛИ СЕДМОРКАТА НА БЛЕИК
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор
    КРИТИКАТА ГРАДИ КАЛЯВА
  • 5 emo

    7 2 Отговор
    Тя първата трилогия беше почти идеална в сравнение със последващата трилогия - пълна скръб.
  • 6 SkyT'Hunter

    8 5 Отговор
    Нищо не сте разбрали!
    Очаквате да получите емоцията, която сте носили в себе си като деца, на няма как да стане, ако сте изгубили детето в себе си! Първата трилогия ни отвя главите, нямаше такова нещо дотогава, втората беше невероятно продължение(Хейден Кристенсен изигра ролята перфектно - точно какъвто трябваше да е младия неуравновесен Анакин) , а третата, която върви в момента е невероятно продължение за тези, които носят искрата на Силата в себе си!!!!
    Хайде - слагайте минусите - да преброим мозъчните старчета!

    Коментиран от #7

  • 7 Евалла

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "SkyT'Hunter":

    Най-добрия дуел в киното, Анакин и Кеноби в системата Мустафар!