11 Май, 2019 14:36 3 750 4

Уил Смит вече живее във... вълшебна лампа (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • уил смит-
  • аладин-
  • гай ричи-
  • disney-
  • дисни

Актьорът се превъплъщава в образа на дух в игралния римейк на "Аладин"

Уил Смит вече живее във... вълшебна лампа (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Холивудският актьор и рапър Уил Смит отначало подходил резервирано към предложението да играе вълшебния дух от "Аладин", разказа самият той на премиерата на игралния римейк на Disney в Лондон, предаде Ройтерс.

Това значело да следва стъпките на покойния комик Робин Уилямс, озвучил героя в анимацията от 1992 година. Смит - звездата от телевизионния сериал "Принцът от Бел еър" от 90-те години на миналия век, обаче внася индивидуална нотка и малко хип-хоп и рап в образа на синия дух от вълшебната лампа, която Аладин намира сред съкровища в пещера.

Петдесетгодишният актьор разказа, че първата му реакция към предложението за участие била: "По дяволите, в никакъв случай".

Уил Смит вече живее във... вълшебна лампа (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Робин не е оставил много възможности за подобряване, що се отнася до образа на джина, поясни той. Така че погледнах и първото нещо, което ми хрумна, беше, че все пак това е игрален екшън. И си помислих, че може да е малко по-различно".

Игралната версия е с около час по-дълга. Филмът следва сценария на анимационния филм, в който бедният Аладин се влюбва в Жасмин, но режисьорът Гай Ричи каза, че историята "трябва да се осъвремени".

Най-вече образът на Жасмин трябваше да се промени и развие. Ролята се изпълнява от Наоми Скот, която участва и в предстоящия римейк на "Ангелите на Чарли".

Уил Смит вече живее във... вълшебна лампа (ВИДЕО+СНИМКИ)

Различни животни са снимани в музикалния филм. Той съдържа както оригиналните, така и нови песни.

"Аладин" е най-новият игрален римейк на Disney, а през лятото се очаква премиерата на класиката "Цар Лъв".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пипъна

    1 1 Отговор
    Юначага!
  • 2 Критик

    9 0 Отговор
    "Поздравления" точно на 24 Май !!! Папата дойде на връх Гергьовден, турския посланик, днес на 11 Mай, предлага да изучаваме турски, а сега супер детска премиера на деня на Българската Писменост ! ХеУин вместо Ден на Будителите ! Абе работи се тихо и последователно за отклоняване от българските ценности !
  • 3 Ved

    2 1 Отговор
    Тоя вече взе да се снима в още по голями и блуткави филми . В холивуд се чудят вече каква простотия са снимат за тъпите си зрители.
  • 4 Login

    5 2 Отговор
    Африкански бананджия ....