11 Май, 2019 15:36 2 709 2

Холивудска звезда е неузнаваема като... (ВИДЕО)

  • рене зелуегър-
  • джуди гарланд-
  • лайза минели

Актрисата Рене Зелуегър изглежда невероятно като Джуди Гарланд в първия трейлър от филма "Джуди"

Холивудска звезда е неузнаваема като... (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Актрисата и носителка на "Оскар" Рене Зелуегър е почти неузнаваема като Джуди Гарланд в първия трейлър от филма "Джуди", проследяващ последната година от живота на холивудската екранна икона, предаде Ройтерс.

Част от кадрите показват как Зелуегър изпълнява по-мрачна версия на знаковата песен "Somewhere Over the Rainbow" на Гарланд.

Филмът "Джуди" проследява период от живота, в който екранната легенда се бори със здравословни проблеми. Гарланд умира на 47-годишна възраст в Лондон през 1969 г. от случайна свръхдоза лекарства.

Холивудска звезда е неузнаваема като... (ВИДЕО)

Петдесетгодишната Зелуегър, известна с ролята си в поредицата "Бриджит Джоунс", споделя за сп. "Пийпъл", че за новото си превъплъщение е взимала уроци по пеене. Преобразяването ѝ в Джуди Гарланд е отнемало по два часа дневно.

През 2004 г. Рене е отличена с "Оскар" за най-добра актриса в поддържаща роля за "Студена планина".

Филмът "Джуди" ще излезе на екран през септември.

Миналата година Лайза Минели, дъщерята на екранната икона, се разграничи от продукцията, заявявайки, че никога не се е срещала или разговаряла със Зелуегър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пипъна

    3 1 Отговор
    Прекрасна
  • 2 Петър

    1 1 Отговор
    Добро