11 Май, 2019 18:31 2 732 2

Риана става все по-сериозна бизнесдама (ВИДЕО)

  • риана-
  • мода-
  • lvmh

Групировката LVMH и певицата ще лансират нов бранд за луксозна мода

Риана става все по-сериозна бизнесдама (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Групировката за луксозни изделия LVMH, която е собственост на френския бизнесмен Бернар Арно, оповести, че тази пролет ще лансира нов бранд за луксозна мода заедно с дивата на поп музиката Риана, предаде Франс прес. Брандът ще е предназначен за прет-а-порте и аксесоари от кожа. Седалището му ще е в Париж.

"Френската групировка, която притежава "Диор", "Луи Вюитон", "Фенди" и "Живанши", и "Робин Риана Фенти" създадоха заедно нов бранд за луксозна мода", се казва в комюнике на LVMH. "Той въплъщава вижданията ѝ за модата, що се отнася не само до колекциите прет-а-порте и аксесоарите, но и до дистрибуцията. Брандът ще бъде ръководен от жена, а това е нещо ново за групировката".

Тридесет и една годишната певица от Барбадос вече притежава марката за спортни облекла "Фенти". Докато бе творчески директор на компанията "Пума", Риана допринесе за увеличаване на продажбите ѝ.

Риана става все по-сериозна бизнесдама (ВИДЕО)

"Бернар Арно ми даде карт бланш в креативната област, за да създам бранд за луксозна мода - каза певицата. - Не можех да си представя по-добър партньор, когато става въпрос за креативност и бизнес. Сега с нетърпение очаквам представянето на колекциите на бранда".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Остър х.й

    7 5 Отговор
    ПОРНОТО ВИНАГИ ЩЕ ПРОДАВА !!!

    Коментиран от #2

  • 2 Емануела

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "Остър х.й":

    Хейтър ще си мечтаеш да имаш парите и славата на тази певица ще седиш на улицата и ще просиш пари за едно кафе и една цигара