Last news in Fakti

24 Май, 2019 14:23 1 864 4

Палавникът Харви е до стената! Ще трябва да плаща

  • харви уайнстийн

Холивудският продуцент предложи 44 милиона долара обезщетение на своите жертви и кредитори

Палавникът Харви е до стената! Ще трябва да плаща - 1

Американският продуцент Харви Уайнстийн, обвинен в изнасилвания и сексуални посегателства, е предложил да изплати 44 милиона долара компенсации на потърпевшите и на кредиторите, които водеха дела с неговата продуцентска компания, предадоха световните агенции.

Скандалният кинаджия е предложил 30 милиона долара обезщетение на пострадалите от него жени, на кредиторите, на бившите членове на ръководството и сътрудниците на неговата банкрутирала "Уайнстийн къмпани".

Други 14 милиона долара продуцентът може да изплати за съдебна издръжка на помощници и подчинени на Уайнстийн, които са ответници по различни съдебни разбирателства.

Но предложението за обезщетения не отменя съдебния процес срещу продуцента, който ще започне през месец юни и ще протече при закрити за пресата врати.

На заседанието съдът ще трябва да разгледа въпроса дали да бъдат изслушани и показанията на потърпевши жени, които досега не са подавали искове срещу Уайнстийн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    9 0 Отговор
    О новина о чудо ,тва требе да е пак някакъв виц .и ние тука курбан ли да му колим на тоз краварски чифутин
  • 2 Брат ми

    11 1 Отговор
    Еврейн да дава пари?Истинско чудо. Сигурно му е много гадно. Щом на чифута му е кофти,аз съм щастлив.
  • 3 Хопала

    12 0 Отговор
    Сетили се. Кой знае как са му се натискали за да им съдейства, после много засегнати били. Просто боклуци, готови на всичко за печалба и уреждане, както преди така и сега. Не че го защитавам този, но въпросните елементи не са по-свестни от него, макар и в друг смисъл.
  • 4 Давид

    7 0 Отговор
    Сега разбирам защо USA е страната на неограничените възможности . Само там проститутките може да съдят човек , който не им е платил но им е помогнал да станат милионерки с едно доброволно чукане . И то след години . Този явно е човек на Тръмп , че толкова го мразят педофилите държащи Холивуд .