9 Юни, 2019 20:10 2 136 5

Сигорни Уийвър и Бил Мъри отново ще ловят духове (ВИДЕО)

  • сигорни уивър-
  • бил мъри-
  • ловци на духове

"Ловци на духове 3" ще бъде заснет от режисьора Джейсън Райтман

Сигорни Уийвър и Бил Мъри отново ще ловят духове (ВИДЕО) - 1

Сигорни Уийвър ще е звезда във филма "Ловци на духове 3" заедно с Бил Мъри и Дан Акройд, съобщи Контактмюзик.

Шестдесет и девет годишната актриса потвърди, че отново ще се превъплъти в образа на Дейна Барет, чийто апартамент е обитаван от зли духове в оригиналната лента, излязла по екраните през 1984 г.

"Отново ще си партнирам с Бил Мъри и Дан Акройд - каза Уийвър. - Навремето знаех, че филмът "Ловци на духове" ще е страхотен. Сценарият бе толкова забавен. Този филм промени живота ми."

"Ловци на духове 3" ще бъде заснет от режисьора Джейсън Райтман. Баща му Айвън Райтман засне първите две ленти от поредицата.

Дан Акройд по-рано заяви, че 41-годишният Джейсън е написал много хубав сценарий за третия филм от поредицата. "Сценарият е чудесен - увери Акройд. - Не мога да разкрия повече подробности, но в новия филм ще има познати лица."

Той допълни, че третият филм от поредицата ще е по-различен в сравнение с предишните два. "Ловци на духове 3" ще е по-прочувствен, смята Акройд.

Шестдесет и шест годишният актьор е в образа на Рей Станц в оригиналния филм от 1984 г. и в продължението му от 1989 г., докато 68-годишният Мъри изпълнява ролята на Питър Венкман.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джамбаза

    5 0 Отговор
    Легендарно!
  • 2 Жозефино

    4 0 Отговор
    Мачкайте, машини!
  • 3 Краси

    1 8 Отговор
    Сигурно ще ползват помощни средства като електрически инвалидни колички, бастуни, патерици и т. н...
  • 4 Иванов

    0 7 Отговор
    Тези аматьори? Само Урумов ги може тези работи.
  • 5 Балканец

    0 1 Отговор
    Who ya gonna call? Those bastards!