9 Юни, 2019 17:17 5 349 1

Върколака бил пред шокиращо уволнение

  • хю джакман-
  • върколак-
  • дебора-лий фърнес

Актьорът Хю Джакман за малко щял да бъде изритан от филмовата поредица "Х-Меn"

Върколака бил пред шокиращо уволнение - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Актьорът Хю Джакман разкри, че за малко щял да бъде уволнен като изпълнител на ролята на Върколака в поредицата "Х-Мen", съобщи Контактмюзик.

Говорейки на сцената по време на шоуто си "Хю Джакман - мъжът, музиката, шоуто" от световното си турне в лондонската зала 02 Арина, той разказа за случилото се и изтъкна любовта си към съпругата си Дебора-Лий Фърнес.

"Пет седмици след началото на снимките на филма "Х-Меn", можеше да ме уволнят - каза той. - Не съм разказвал често тази история поради разбираеми причини. Шефът на студиото ме дръпна настрана и ми каза, че са обезпокоени, защото не виждат онова, на което са били свидетели при прослушванията. На следващия ден режисьорът на свой ред ме дръпна настрана и ми каза същото. Очевидно бяха разговаряли помежду си и аз се притесних", разказва Хю.

Върколака бил пред шокиращо уволнение

"Върнах се у дома и изплаках мъката си пред Дебора. Тя търпеливо ме изслуша около час, а след това сложи ръка на рамото ми и ми каза, че просто трябва да вярвам в себе си, че прекалено много се тревожа какво мислят другите, че трябва да се концентрирам върху персонажа си, да се осланям на инстинктите си и всичко ще бъде наред. Тя беше права. Това шоу е посветено на Дебора и децата ни", обяви актьора.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Краси

    6 7 Отговор
    Е тоа па съвсем ми е през кура... Сигурно щот съм презкурианец... :-)