11 Юни, 2019 11:36 2 958 5

Тарантино: Всички смартфони са аут!

  • куентин тарантино

Режисьорът наложил тотална забрана на мобилни телефони на снимачната площадка

Тарантино: Всички смартфони са аут! - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Американският режисьор Куентин Тарантино под риск от уволнение наложил тотална забрана на мобилните телефони на снимачната площадка на "Имало едно време в Холивуд", пише Контактмюзик.

Петдесет и шест годишния кинотворец не желаел нищо да разсейва екипа, за да може всички да се съсредоточат върху работата си. За тези драконовски мерки разказа Тимъти Олифант, който играе в продукцията. "Тарантино заяви на всички - "Всички смартфони са аут! Край! Няма предупреждения, няма прошка! Хвана ли някой - веднага си тръгва вкъщи. И не си мислете, че разказвам приказки!"

Олифант си спомня, че извън снимачната площадка имало малка кабинка, в която хората можели да си проверят мобилните устройства. Там те ги оставяли, преди да се отиде на снимки. Ако трябвало да се обадят на някого, пак отивали в кабинката!".

Според Олифант ограниченията били досадни, но си струвало, защото за всеки от екипа било голяма чест да работи с Тарантино. Самият режисьор признал, че това е най-личният филм в кариерата му и той смятал да вложи всичко в него. Поради тази причина изисквал и от всички останали максимална концентрация.

Тарантино: Всички смартфони са аут!

Самият Олифант през цялото време се страхувал да не чуе отнякъде позвъняване на смартфон, защото с неговия притежател щяло да бъде свършено откъм участие в продукцията.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джамбаза

    18 4 Отговор
    Гигант!
  • 2 Townboy

    13 0 Отговор
    Значи след тази статия ще ме закара в киносалона да гледам филма с пари.
  • 3 Spewn1

    13 3 Отговор
    Просто ВЕЛИК!
  • 4 Ивайло

    8 1 Отговор
    На първата снимка да не е взел някоя от ризите на чичо Чарли, хахаха!!! ;)))
  • 5 Бат Благо Жизъса

    0 1 Отговор
    Ей ся вечи ше го преместа...