25 Юли, 2016 00:16 2 608 2

Смях с гафовете в "Игра на тронове" (Видео)

  • смях-
  • гафове-
  • игра на тронове

Куриозите от снимачната площадка на най-нашумелия сериал

Смях с гафовете в "Игра на тронове" (Видео) - 1
Стопкадър и видео: Youtube, GameofThrones

Шестият сезон на култовия американски сериал „Игра на тронове" приключи и феновете му отново се омурлушиха, тъй като ще трябва да чакат още цяла година, докато излязат новите епизоди.

Създателите на поредицата все пак решиха да върнат усмивките по лицата на почитателите си, разпространявяйки забавно видео с гафовете и лапсусите на актьорския състав.

Позабавлявайте се:


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джамбазки

    0 0 Отговор
    Най-гнусния пропаганден сериал на запада! Пропагандира извращения между брат и сестра, разбира се хом*та, и въобще всякакви извращения между най-близки роднини.Отделно кървавите сцени.Тотална деградация ни очаква с подобни "сериалчета".
  • 2 Джамбазки

    0 0 Отговор
    Егати наглярите, как ни правят на овце, всеки средноинтелигентен ще се усети, че това уж видео с гафове, си е всъщност видео със умишлено изиграни гафове.Накрая с плюенето съвсем ни взеха за мезе тия тарикати.