6 Август, 2016 01:18 1 302 1

Марая Кери иска слонове на сватбата си

  • кери-
  • сватба-
  • слонове-
  • шега
Марая Кери иска слонове на сватбата си - 1
Снимка: БТА/АР

Съвсем скоро в ефира на E! ще стартира първият епизод от документалната поредица за Марая Кери, фокусиран върху изживяванията ѝ зад кулисите по време на турнето и престоя ѝ в резиденцията на Лас Вегас.

Трейлърът му вече излезе и е доста интригуващ, тъй като в него звездата пробва куп булчински рокли за предстоящата си сватба с милиардера Джеймс Пакър и показва, че има и доста забавна страна. 47-годишната певица явно е решила да се самоиронизира с имиджа си на дива и да се пошегува с нищо неподозиращи служители. В епизода тя звъни на някого по телефона и изисква съвсем сериозно бели тигри и слонове албиноси за сватбата си.

Изглежда нищо неподозиращият човечец от другия край на слушалката не се е притеснил особено от „прищевките“ ѝ, защото с готовност ѝ обещава: „Ще ви докараме Ноевия ковчег за Вашата сватба, обещавам!“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Jimmy

    0 0 Отговор
    мечки и маймуни няма ли да иска