Last news in Fakti

10 Август, 2016 02:31 1 614 0

100 лeва за линейка плащат летовници по морето

  • линейки-
  • здраве-
  • море
100 лeва за линейка плащат летовници по морето - 1

Летовниците в Слънчев бряг плащат между 100 и 120 лв. минимум за пристигането на линейка от частна клиника. По груби сметки излиза, че линейките вземат над 20 лева на километър. Транспортът с частна линейка от Златните е за около 50 лв., тъй като към базовата такса за превоз от 30 лв. в рамките на града се добавя левче за всеки допълнителен километър.

Космически цени за медицинска помощ изправят на нокти и тази година туристите по морето, установи проверка на „Труд“. Най-потърпевши са чужденците, които командировани екипи в частни медицински центрове дерат с по 60 паунда за обикновен преглед. Източник на „Труд“, даващ дежурства във въпросните центрове, разкри и схема за източване на здравни застраховки на западни туристи. След преглед чужденците задължително се пренасочват към лечебно заведение, чийто собственик държи и медицинския център.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА