10 Август, 2016 08:51 3 797 2

Гръцки рапър скандализира с "Българките"

  • гръцки-
  • рапър-
  • скандализира-
  • българките-
  • tus
Гръцки рапър скандализира с "Българките" - 1

Песента „Българките“ на гръцкия рапър TUS да бъде изтеглена от пазара, поискаха от генералния секретариат за равенство между половете, съобщава в. Български новини.

 В подкрепа на искането си поясняват, че песента, представя незаконния трафик като нормално поведение, чрез което човек може да направи много пари.

„Незаконен трафик на жени с цел сексуална експлоатация, е форма на организирана престъпност“, заявиха в изявлението си представителите от генералния секретариат за равенство между половете. Обичайните жертвите са млади жени и деца, чиято бедност ги прави уязвими за измама и подлъгване към по-добър живот. Това, което всъщност обаче срещат е насилие, експлоатация и наркотици. Цялото това нещастие е видно от песента и видеоклипа, който я придружава. Песента е недопустима и трябва да намери полагащото й се място: на пътя“, се казва още в изявлението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емет

    2 0 Отговор
    А, защо законодателите и ченгетата и правосъдието търпят незаконният трафик д цел експлоатация на жени и деца е въпроса, не рапъра? това съществува от 28 години, а рапъра ли е крив? защо не се въведе електрическия стол за такива отвличащи насилващи изнасилващи и прекарващи като проститутки и други робини деца и жени? ЗАЩО? Един рапър ли ви е проблема? Ами я разстреляйте няколкостотив трафиканти на жени и деца и следващите ще се замислят! Но трябва да разстреляте и ченгетата, които им правят чадъри, защото тия канали не стават без ченгета. Ето, даваха един ром как пояснява, че като прекарвали имигранти, някъде си ги чакал човек от пътна полиция... Е, това не е ли сигнал за законодателите и оперативните да сритат тази дейност? тя си върви от десетилетия ии снася на политици и други тлъсти печалби. значи не рапъра е проблема, а властите в България.
  • 2 бате жоро

    0 0 Отговор
    песента е готина и мелодична, клипа сполучлив. ако го срещна обаче, ще му навра цялата бухалка от клипа в задното отверстие и вече ще пее не за българки, а за българи с още по- тънък глас.