Last news in Fakti

12 Август, 2016 01:45 2 028 0

Кортни Кокс се скара с гаджето си

  • кокс-
  • макдейд-
  • скандал-
  • ресторант-
  • сватба

Кортни Кокс и годеникът й Джони Макдейд бяха забелязани от папараците да се карат в лондонски ресторант, предаде сайтът "TMZ". От снимките се вижда, че холивудската актриса и ирландският музикант водят разгорещена дискусия, която видимо разстройва Кортни.

Годениците се събраха наскоро, след като се бяха разделили за няколко месеца. Дори се говореше, че готвят есенна сватба в английски замък. След словесната война в британската столица не е ясно дали 52-годишната Кокс ще стане г-жа Макдейд в скоро време.

Според приближени на двойката те отдавна имат сериозни проблеми помежду си, на които така и не са намерили решение, въпреки че очевидно се обичат. Близки на звездата от сериала "Приятели" твърдят, че Кортни очаква 40-годишният музикант от групата "Snow Patrol" да се премести да живее при нея в САЩ, но той не искал да напуска Северна Ирландия.

Кокс живее в Лос Анджелис с 11-годишната си дъщеря Коко - от брака й с актьора Дейвид Аркет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА