11 Август, 2016 13:10 6 425 3

Заплашили Гошка, че ще я отвлекат

  • гошка-
  • милионерка-
  • заплаха-
  • мафия-
  • кинтанар дел рей-
  • испания

Гошка продължава да е в неизвестност. Според испанските медии е избягала след получени заплахи по телефона

Заплашили Гошка, че ще я отвлекат - 1
Стопкадър: Youtube

Тотомилионерката Гошка е получила заплахи по телефона, че ще бъде отвлечена от мафията, съобщи испанското издание „ABC.es“.

Според вестника това е една от основните причини българката да „потъне вдън земя“ след спечелването на парите от местната лотария.

Вероятна след обаждането Гошка и семейството ѝ са решили да напуснат китното градче Кинтанар дел Рей.

Жителите му описват късметлийката като добра жена, която обаче „понякога е ровела по кофите“.

Българката – родом от село Искър край Плевен – преди дни спечели 68 милиона евро от лотарията в Испания.

„Ел Еспаньол“ посочва, че Гошка може да е избягала именно от българската мафия в региона, която е отправила заплахи към милионерката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    0 0 Отговор
    КАКВОТО ПИСАНО...

    Коментиран от #2

  • 2 Емет

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "123":

    остави писаното...тук говорим за бандюги! Нещо, което телериг, Тервел, Омуртаг, Север, Кубрат, Исперих-АспарКаХан, Озер, Деметис, Ксену, Кулис,...абе няма да стигне хард диска на сървъра да ги изброяваме ненавиждаха... И усърдно ако се случеше такъв да се появи пращаха изпълнени с кротка печал на дръвника. не, защото им харесваше, а защото няма място в света за бандюги - те са антибожественни и престъпват Божиите Закони! Казах Божиите, а не на Мофамед, Йисус и другите хора, които почитат като богове повечето хора. А Танг-Ра е един - това е истинският създател на вселената. В превод, означава НЕБЕСЕН-ЦАР или ЦАР на Вселената. Все тая. Но не е въпроса в името само, а че, е казано на хората - не прелюбодействувайте, тоест не крадете, не лъжете, не правете по много деца, не пожелавайте на ближният си ни парите, жената, имота, вещите, защото ставате грешни! А те? повечето хора плюят на волята на Бога и крадат и мамят и лъжесвидетелствуват и насилват и какво ли не? Е, как да уважаваш мафиоти като тия? за тия има само едно лекарство...дръвника! но префуканото ви Европейско законодателство ги защитава, като уж хуманно към Човека? Да, но мутрите не са хора, те плюят и на Бог и на Човека. това са изродени твари, това не са човеци. И щом от човеци са станали иззроди, трябва Правосъдието да ги наказва като изроди, тоест със смърт, а не а ги защитава! Правосъдието има задача да защитава човека от звяра, а не звяра от човека! ала нещо се е преобърнало с годините? Жалко!
  • 3 кроко

    2 0 Отговор
    Ми то тъпите нещастни медии само за нея говорят. За да направят поредния тъп репортаж, тръгнаха да я търсят под дърво и камък. И защо, какво им влиза в работата на джурналистите кой е този, дето спечелил от лотарията. Да може всички престъпници да се пробват да се докопат до парите и. То да му се отще на човек да има пари.