12 Август, 2016 07:44 5 064 4

Скалата повел бунт срещу Вин Дизел

  • скалата-
  • бързи и яростни-
  • вин дизел

Напрежение сред екипа на Бързи и яростни 8

Екипът на осмата част от поредицата „Бързи и яростни“ бил разочарован от актьора Вин Дизел, пише TMZ.

Информациите за проблеми в поредицата дойдоха след съобщение в социалните мрежи на Дуейн Джонсън – Скалата, който се оплака от професионализма на част от другите актьори в продукцията. Веднага излезе версията, че оплакванията са насочени срещу Дизел, който е и продуцент на новия филм от поредицата.

Членове на снимачния екип споделят, че Дизел често си позволявал да закъснява с до един час за снимки. Веднъж сутрешни снимки от 7 ч. е трябвало да бъдат преместени за 10 ч.

Според някои актьорът е станала доста арогантен, след като бил обявен за продуцент на новия филм. Той често критикувал играта на своите колеги и не приемал чуждо мнение.

В същото мнение Скалата бил болен професионалист и никога не закъснявал за снимки. Той бил недоволен и от промените, които Дизел правил по продукцията.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Самоеда

    0 0 Отговор
    Какъв е този тъпанар Вин Дизел !!?? тъпа безизразна физиономия, все едно е пиян
  • 2 Самоеда

    0 0 Отговор
    Колко хора са се убили подражавайки на акъла му ? А пък и колко са пострадали като пътници ?
  • 3 гост

    1 0 Отговор
    За разлика от починалия Пол Уокър, Вин Дизел не може да кара добре кола, и съвсем не може така както е на филмите. Той е просто един холивудски актьор-позьор. Уокър си бе непрофесионален състезател и опит, колегата му Родас, който е карал фаталното порше пък е професионален състезател. Джонсън кога мина от смешките в кеча, кога стана известен екшън герой, минаващ през стени. Да дойде да мине през панелката, ще плаче на вратата с часове май.
    Не се заблуждавайте по филмите, реалността е съвсем друга, имаш един шанс да направиш каскада и ако не успееш те опяват, както стана с Уокър.
  • 4 Смятай

    0 0 Отговор
    Реалността е, че не само отдавна забрави за кеча и стана супер звезда, но и за последната година Джонсън е изкарал близо 65 мил. долара, което го прави и най-успешния/скъпоплатения актьор в света за този период. Не е важно, кой прави каскадите и кой може да мине през панелка, важно е кой изкарва големите пари.