Last news in Fakti

19 Август, 2016 00:31 1 761 0

Джони Деп и Амбър Хърд се споразумяха

  • хърд-
  • деп-
  • развод-
  • споразумение
Джони Деп и Амбър Хърд се споразумяха - 1
Снимка: БТА/АР

Амбър Хърд и Джони Деп са постигнали споразумение за развода си, съобщава сайтът "TMZ". Източник, запознат със случая, но пожелал анонимност, твърди, че Хърд е оттеглила обвиненията срещу Деп в домашно насилие и че издадената срещу него временна ограничителна заповед е отменена.

Джони Деп от своя страна се е съгласил да изплати на Амбър Хърд приблизително 7 милиона долара. Актрисата подаде молба за развод през май след продължил 15 месеца брак и броени дни след това си издейства ограничителна заповед, припомня агенцията.

Разделените съпрузи са направили съвместно изявление, в което се посочва, че отношенията помежду им на моменти може да са били обтегнати, но винаги са ги свързвали добри чувства. 

Хърд и Деп са изтъкнали, че никоя от двете страни не е отправяла фалшиви обвинения към другата с цел извличане на финансови облаги. В заключение Амбър Хърд е пожелала всичко най-добро на Джони Деп за в бъдеще и е заявила, че ще предостави за благотворителност част от парите, които ще получи при развода. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА