Last news in Fakti

19 Август, 2016 13:46 2 661 3

Димитър Желязков беше изписан от УМБАЛ „Софиямед“

  • димитър желязков-
  • софиямед-
  • изписан
Димитър Желязков беше изписан от УМБАЛ „Софиямед“ - 1

Близо 2 месеца след като беше приет за лечение в Клиниката по хирургия на УМБАЛ „Софиямед“ в тежко общо здравословно състояние, днес Димитър Желязков беше изписан от лечебното заведение.

По време на престоя си за лечение Желязков претърпя успешна ендоскопска операция на уретер като проходимостта му бе възстановена чрез поставянето на силиконова протеза. Беше му проведена и допълнителна терапия за възстановяване на травмите, предизвикани от огнестрелните наранявания.Беше проведено комплексно лечение с множество допълнителни лечебни и диагностични процедури.

Желязков е изписан в подобрено общо здравословно състояние, като му предстои да проведе допълнително лечение в рехабилитационен център.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ertw5ert

    0 0 Отговор
    олекна ми.. бех се притеснил
  • 2 toma por kulo

    0 0 Отговор
    kraq na letniq sezon pod prikritie 6 na jivo deistvieto se razviva v balgarskiq kurort slan4ev brqg
  • 3 ЧАД

    0 0 Отговор
    Юруш,новият ловен сезон е открит.Този път вече без пропуски.