Last news in Fakti

26 Август, 2016 04:45 2 296 2

Ким Кардашиян обсебена от ... халати

  • кардашиян-
  • уест-
  • халати-
  • кражба-
  • хотели
Ким Кардашиян обсебена от ... халати - 1
Снимка: БТА/АР

Ким Кардашян краде халати от баните на хотелите, в които отсяда. Съпругата на Кание Уест призна, че от време на време взима пухкавите аксесоари за баня, особено когато отсяда в едни от най-скъпите хотели в света.

„Едно от любимите ми неща при отсядането в хотели са големите, меки бели халати, които слагат в стаите. Всеки, който е пътувал с мен знае, че съм обсебена.“, сподели Ким в личния си блог.

„Дори ще призная, че понякога ги взимам от любимите си хотели, защото буквално имат най-добрите“, продължи съпругата на рапъра.

Признанието изненада много от феновете на реалити звездата и дори предизвика възмущение в част от тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 0 Отговор
    В петзвездните хотели клиентът има право да си вземе халата. Това не е кражба. Това е вписано и в нашите закони. Влиза в цената.
  • 2 Бай

    0 0 Отговор
    Аз пък помислих, че се обсебила по...белите чаршафи...и прави деликатен намек на мъжа си - нали някъв чЪршаВ наскоро предложи милиони, за да и набримчи сливата и сега е обсебена от голям твърд чаршафов....както очевидно намеква. Признанието й не ме изненадва, а по-скоро се чудя обаче на Кейн Уест черния не й ли е достатъчен, че да търчи другаде....