Last news in Fakti

26 Август, 2016 23:30 2 309 2

Кортни Кокс: Не ми трябваше да си слагам ботокс

  • кокс-
  • ботокс-
  • пластични операции
Кортни Кокс: Не ми трябваше да си слагам ботокс - 1
Снимка: БТА/АР

Актрисата Кортни Кокс изрази съжаление, че се е подлагала на козметични процедури, с които да заглади натрупаните годинки. Звездата от "Приятели" е категорична, че се е примирила с остаряването и няма никакво намерение да се подлага на повече интервенции, за да се подмладява. Тя призна, че си е слагала ботокс, водена от желанието си да се пребори с бръчките. 

Отделно е ходила на лазерни процедури, с които да запази младежкия си вид. 

"Понякога изпадаш в ситуацията да изпробваш разни неща и после поглеждаш своя снимка, и си казваш "О, Боже, изглеждаш ужасно". Остаряването не е лесна работа. С течение на времето разбрах, че няма смисъл да се тревожа и сега съм по-спокойна", казва звездата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бордовия персонал

    0 0 Отговор
    страхотен GILF е тая!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.