31 Август, 2016 01:30 1 853 1

US губернатор под прицел заради уловена акула

  • акула-
  • сащ-
  • улов-
  • андрю куомо-
  • ню йорк-
  • губернатор

Политикът се похвали със 70-килограмов улов

US губернатор под прицел заради уловена акула - 1
Снимка: Twitter

Губернаторът на щата Ню Йорк Андрю Куомо си навлече гнева на своите съграждани, след като публикува снимки в социалните мрежи с необичаен улов, съобщи „Mashable“.

Куомо, заедно със свои приятели, хванаха 70-килограмова акула край Лонг Айлънд, след което споделиха кадъра в интернет.

Риболовът на лисича акула не е забранен по местните закони, но според Международния съюз за защита на природата (IUCN) видът е „уязвим“ и убийството на тези животни е ужасяващо деяние.

Мелиса Де Роса от екипа на губернатора заяви, че той е излязъл на риболов със своя брат и приятели. Веднага след публикуването на снимката не закъсняха и гневните коментари на стотици потребители.

„Не знам кое е по-отвратително – убийството на акулата или последвалата хвалба за убийството?“, написа потребител. Говорителката на Андрю Куомо подчерта, че уловът на тази акула не е незаконен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 656

    0 0 Отговор
    Варварин, дано умре мъчително в челюсти на акула и да крещи, виждайки смъртта.