Last news in Fakti

31 Август, 2016 02:25 25 040 26

Колко трае добрият секс?

  • колко-
  • секс-
  • трае

Ново изследване показва перфектната продължителност на половия акт

Ново изследване показва, че дългият секс не е задължително добър, съобщи Super Zena.

Проучването е въз основа на интервюта с популярни психолози и сексолози. Те имат опит с интимни партньори и са установили колко може да продължи идеалния секс.

Ето ги и резултатите:

Най-честа продължителност: 1-2 минути.

Задоволителен: 3-7 минути.

Идеален: 7 – 13 минути

Повече от изискванията – 10 – 30 минути.

Резултатите са ясни. Най-добрата продължителност за добър секс е около 7 минути.

 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коко

    0 0 Отговор
    Резултатите не са ясни. Ако продължителността ми е 10 мин. това идеално ли е или е повече от изискванията?

    Коментиран от #6

  • 2 Някой

    0 0 Отговор
    Това е за обикновен секс.За Тантра започва от един час нагоре.
  • 3 До Коко

    1 0 Отговор
    Твоята продължителност е 10 мин. ,а на лицето Х е 30секунди...Средно двамата правите от 3 до 7 минути секс....Сексът ви е задоволителен.....
  • 4 Tantra мантра

    0 1 Отговор
    Алоу... транти .кама-сутри и други садо-мазо лиготии-повече секс =кратък живот .Четете малко повече преди да драскате глупости!Секс е добре един път в месеца -хем ще бъде чакан и жадуван ,хем е здравословен -особено след 40 така!
  • 5 Жиголо

    0 0 Отговор
    За всички начинаещи да ви открехне батко -сексът не е състезание по часовник!Първо подгответе дамата примерно с хубава вечеря,чаша вино и говорете нежно!След това галите партньорката и целувате навсякъде/тя също/.Когато сте готови започвайте бавно и с наслада ,като увеличавате темпото постепенно!Масажирайте мацката по гърба! Сменяйте различни пози и търсете едновременен оргазъм!Е то ви поне час дотук...

    Коментиран от #9

  • 6 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Коко":

    Ами може би зависи и от интензитета, така че зависи 10 мин. при какви обороти?, а и зависи и от очакванията и нуждите на другата страна?
    На Анита Мейзер 10 мин. предполагам й е само загрявката за началото ;) ....брррр, стана ми гадно, само като си го представих. Някой са високо-оборотни ванкелови двигатели, други са битурбо, трети са обикновени дизели - бавни, но могат да тъпчат с часове, а има и такива, които изобщо не могат да запалят двигателя.
    ... не се успокоявай, че си в рамките на допустимото според тази статия. ;)

    Tantra мантра, ако на 40 го правиш само веднъж в месеца, то на 45 няма да можеш изобщо да вдигнеш самолета. Всеки мускул, който не се тренира атрофира, да не говорим че и простатата ще ти е постоянно на online и т.н. пенсионерски премеждия. А жената над 40 определено няма изобщо да е доволна, щастлива и радостна от веднъж месечно, за 5 мин.
    Всеки чете избирателно, каквото му е изгодно. Някой се успокояват, че имат коли, които карат веднъж месечно до аптеката за простамол. Въпрос на гледна точка.
  • 7 Tantra мантра

    0 0 Отговор
    "Гост" не си в час бро... ,но предполагам че се дължи на младостта ти ...

    Коментиран от #8, #10

  • 8 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Tantra мантра":

    хахахаха...ДА човек, позна - на младостта ми се дължи! Все пак скоро ще правя 44 ;) и все още не съм се вмирисал на нафталин, както наборите. Тренирам, ходя сред млади хора, тялото ми е на 30+ годишен, сексуалният апетит и възможности също. Е, косата вече я няма почти, ама на кого му пука - нула номер и дори си актуален. Няма и шкембе обаче, тоест не съм забравил как изглежда набора. ;)

    Апропо, жена ти нервна ли е? Ако не е, а напротив е радостна и кипи от живот, замисли си дали ти си причината за това!

    Младостта няма нищо общо с възрастта. Някой избират и се примиряват да са стари и на 30, други и на 70-80 не им пука от мнението на обществото.

    Ако ти, на и над 40, го правиш веднъж месечно, във връзка си и си мислиш, че това е нормално, то имаш три възможни варианта:
    - или да си попаднал на същият индивид като теб и да сте си достатъчни forever;
    - или да броиш дните до края на връзката ви, неочаквано за теб, но една от причините, несъмнено ще е сексуална несъвместимост, поради несподелените ти разсъждения;
    - или да живееш в измамна реалност, в която ти си знаеш твоето и не ти пука, а партньорът ти си задоволява нуждите извън двойката ви;

    Вземи прочети малко за сексуалната активност на не фригидните жени около и над 40! Преди менопаузата жената е буря от хормони. Ако мислиш, че пожар се гаси със спринцовка леко си в заблуда.Разбира се всичко е строго индивидуално.
    ... както казах "Въпрос на гледна точка"!

    УСПЕХ! ;)

    П.С.
    Е, не повтарям както на 20 год. примерно, но както е казал един:
    "Не повтарям, няма за една нощ да те обладая 5 пъти, ще те обладая веднъж, но ще ти е достатъчно да си го разделиш на 5!" ;) ...така че в този ред на мисли, може и веднъж месечно да й е достатъчно, но не и за 5 мин.

    Съвсем друг е въпроса дали се се отегчили отдавна един от друг, което вече е тъжно.
  • 9 шутколизач

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Жиголо":

    Много добре казано, въпреки че аз съм долен мръсник в секса
  • 10 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Tantra мантра":

    Веднъж, два пъти седмично за мен, на 40+ е добре, стига да се прави със желание, а не от рутина! Иначе донякъде си прав, че колкото "по-рядко, толкова по-сладко". Все пак не толкова рядко, че да предпочетеш да се откажеш от сладкото съвсем, отколкото да му се точиш цял месец, а да ти го дадат само да го помиришеш за 5 мин. Излишни нерви, напрежение и последваща неудовлетвореност. По-добре без него ;) Строга индивидуалност.

    Уважавам другите, но не приемам да ми налагат техните виждания за моя живот, нито налагам своите насила, просто споделям мнение!

    RESPECT!
  • 11 еон

    0 0 Отговор
    За семейните, добрият секс трае докато не се върне съпруга или съпругата...
  • 12 Morgoth

    0 1 Отговор
    От мъжка гледна точка е толкова, само дето не всяка жена може да свърши за това време, особено ако го правите често. Така че се налага поне част от вечерите да са доста по-дълги.
  • 13 Fr90

    0 0 Отговор
    Така е morgoth.
    Ака жената се настрои два,три дни преди случката ,ще свърши за 5 минути.Но и ако не мисли кои дрехи да облече на следващия ден по време на случката:)

    Коментиран от #14

  • 14 той

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Fr90":

    хахаха "Да се настройва два, три дни", за да свърши "за 5 мин"?! Според други пък цял месец се настройват...хахахаха...не е истина какви ги съчинявате и колко разстроени жени има покрай вас.
    Либидо му се вика, понякога и потентност. Няма ли ги, ни настройки помагат, ни хапчета, ни спрейове, ни други иначе сексуални неща.
  • 15 Пръчвор

    0 0 Отговор
    Това са пълни глупости. Зависи от гледната точка. Ако е за мъжа идеалният секс е безплатния и без обвързване и колкото повече и по-дълго толкова по-добре, а за жената е този след който води до брак по сметка с последващи многомилионни приходи, независимо от развитието на събитията в смисъл сватби разводи и други и съответно колкото по- кратък и по-доходен , толкова по-добър. Е те това е. какви са тези глупости написани. Откъде ги измислихте не знам!
  • 16 Уууууу

    1 0 Отговор
    Kакви три минути . , какви 5 минути...Когато нямаме време го правим за 45 минути Набръжки...иначе караме колкото филма ,, Война и мир" .. двете серии наведнъж и то пълнометражни....Всеки път го правим като за последно...
  • 17 nereza

    0 1 Отговор
    ПЕРФЕКТНИЯ СЕКС ТРАЕ - 30 СЕК. - ТОВА Е ДОКАЗАНО ..... ОТ БАН....

  • 18 не разбрал

    0 0 Отговор
    Не мога да разбера от кога започва да се броят тези минути . Може би след първия час или ?!? На мен 7-10 минути ми трябват само да си успокоя дишането , като гръмне шампанското . А и секунди не са дали . А бе ...
  • 19 Мара

    0 0 Отговор
    Това време включва ли френската част?
  • 20 Васичка Атанасова

    0 0 Отговор
    всички хора са различни
    и е въпрос на напасване
    аз лично съм правил 7 часа секс
    и жената пак не е свършвала
    няма идеално време
    няма идеални хора
    всичко е до партньорите
  • 21 Ибрахим

    0 0 Отговор
    Това време при зайците ли е ? :)
  • 22 Burgas

    0 0 Отговор
    Х*я има срок е*еш не е*еш времето минава това е истината
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Девил

    0 0 Отговор
    Аз пък секс не правя. За мен секса е проклятие (наркомания, сравнима с различните дроги). Чуствам се спокоен така, без да трябва непрекъснато да търся коя да е.на. Или пък ако няма партньорка - да диря непрекъснато такава с горната цел. И да се съобразявам все с някой.
  • 25 данчо

    0 0 Отговор
    Аз пък не съм правил секс от 5-6 години и се самозадоволявам през ден два с порно. На 36 съм и ако падне нещо падне, не си давам зор да бягам след фусти.
  • 26 Леля ти

    0 0 Отговор
    Ех секса все пак е чувства.Не става въпрос за никаква скорост а качества на партньора.и е строгоиндивидуална.не мога да се съгласява с тезите 5 мин са достатъчни нито с онези който са над 30 мин са вредни или жилищата демек не нормално. Също тук възраст а не играе никаква роля може да си на 40 и да си активен като 20 годишен и обратното.Според мен е просто сходство на партньори.Имах приятел който беше така 5 мин.но беше страхотно и адски кратко .Как човек да се наслади Камов ли да сеърши.И тъй после този човек си намери друга жена с която си карат от 30 мин до час.няма понятие качествен секс има съвместимост и взаимни чувствА.За мен както 5 мин секса не е нормален така и 2 часа не е.но честотата на секса между партньори който сеОБИЧАТ е нормално да е 3 пъти седмично или ежедневно и повярвайте ми възрастта няма роля тъкмо само мързела и нагласата на човек за мислене.Ахил вече съм стар над 40 давай да мра по бързо!Аредивният секс хора е здраве и нужда в всяка възраст.