Last news in Fakti

2 Септември, 2016 09:44 1 514 1

Поп-фолк звездата Ерик пее за бойновци

  • поп-фолк-
  • звездата-
  • ерик-
  • бойновци
Поп-фолк звездата Ерик пее за бойновци - 1

На 13 септември (вторник) в кърджалийското село Бойно ще се проведе събор. Проявата се организира с подкрепата на кметството и местните жители. Празничният ден съвпада с втория ден от големия мюсюлмански празник Курбан Байрам. Жителите на Бойно очакват много гости от околните села, страната и чужбина, за да празнуват заедно

В рамките на събора ще се организира разнообразна спортна и музикална програма.

От 11 часа на стадиона пред училището ще започне футболния турнир на малки врати. За призьорите са осигурени големи парични награди.

За доброто настроение на всички присъстващи и гости на празника ще се погрижи музикалната група „Достлар” (Приятели) от Кърджали с ръководител Осман Джавлак, както и оркестър „Орфей”.

Концертът на поп-фолк звездата Ерик е гвоздеят в програмата на тазгодишното отбелязване на празника на Бойно. Той ще изпълни най-популярните си хитове.

Общинският съветник, излъчен от района на Бойно Мюрсел Халил сподели, че идеята е да съхранят традициите, обичаите, бита и културата на селото и Родопите. „Надявам се тази инициатива през годините да се превърне в традиция”, заяви Мюрсел Халил.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мюмюн

    0 0 Отговор
    Каква е тая глупост бе? АХАХАХАХАХАХАХА