Last news in Fakti

2 Септември, 2016 09:58 4 088 2

Миската, която се запозна с патлака на Крис Браун

  • крис браун-
  • мис-
  • бейли куран

Последни доказателства показват. че Бейли Куран е натопила певеца

Бейли Куран е манекенката, която вкара Крис Браун в затвора, след като го обвини, че е насочил пистолет към главата й.

Тя е бивша „Мис Калифорния“, която беше лишена от титлата си, заради нарушение на сключени договори. Сега обаче „Дейли Стар“ пише за нова версия по случая.

Според него, Куран е натопила Браун, защото той я е изгонил от дома си. Адвокатът на Крис Браун се позовава на разговор на Куран, който тя е водила със свой приятел, малко след скандала в дома на певеца.

„Знаеш ли, че този изрод ме изгони от дома си, защото казах, че бижуто на негов приятел е фалшиво. Можеш ли да дойдеш да ме вземеш. Ще се обадя на ченгетата и ще кажа, че се е опитал да ме застреля“, заявява Куран в представената разпечатка от разговора.

Самият Браун отрича да е заплашвал манекенката с пистолет.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А стига бе

    0 0 Отговор
    Е'ати манекенката. Тия в щатите съвсем са изтрещели - това манекенка и миска ли е или порноактриса? По-ми прилича на последното...
  • 2 Хъстлър

    0 0 Отговор
    Ше стане, ще стане, ще се снима под псевдонима К.р Ан ;) Натам се е запътила, логична стъпка !