4 Септември, 2016 01:29 1 461 1

Кейт Мос ще се омъжва в Гърция

  • мос-
  • фон бисмарк-
  • сватба-
  • гърция

Кейт Мос планира да се омъжи за приятеля си Николай фон Бисмарк на малка сватба в Гърция.
42-годишният британски супермодел е решила да вземе за съпруг 29-годишния Николай, с когото излиза от една година. Бъдещият съпруг на звездата е фотограф и наследник на Железния канцлер Ото фон Бисмарк.

Само преди пет години - през 2011-та, Кейт се омъжи в Котсуолдс за китариста на групата The Kills - Джейми Хинс, 

Според вестник The Sun Мос и фон Бисмарк вече правят планове за сватбата си, като се надяват тя да се състои преди Коледа, въпреки че Кейт все още не е официално разведена с Джейми.
Влюбените са решили да се бракуват в Гърция, тъй като именно там е пламнала любовта им миналото лято и по-точно на яхта край бреговете на остров Кефалония.

Кейт вече подхрани слуховете, че се е сгодила за младото си гадже, тъй като отскоро носи голям пръстен със сапфир и диамант на своя безименен пръст.

Според жълтите медии Николай е направил предложение за брак на любимата си на романтична вечеря във Венеция, миналия месец.

Кейт има  13-годишна дъщеря Лила Грейс от бившия си партньор Джеферсън Хак.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кълъч

    0 0 Отговор
    Вместо да изчака още някоя и друга годинка и да се омъжи за дъщерята, той за тъщата тръгнал да се жени, аве направо за бабата, как му викат.
    Жал ми е за такива момчета и млади мъже, който се занимават с такива дърти изтъркани чанти. Свършиха ли младите хубави момичета и жени и не се ли сещат, че тия 'дет се женят за тях след някоя годинка, как ще изглеждат и как ще се чувстват до тях !? То бива едипови, комплекси ама то това и нещо отгоре !?