Last news in Fakti

7 Септември, 2016 00:31 1 313 0

Бритни Спиърс: Връзката със синовете ми е най-силна

  • спиърс-
  • синове-
  • връзка-
  • мъж
Бритни Спиърс: Връзката със синовете ми е най-силна - 1
Снимка: БТА/АР

Бритни Спиърс се завърна в светлината на прожекторите и макар да изглежда перфектно, тя разкри, че не възнамерява да се омъжва отново. Певицата сподели, че единствената силна връзка, която някога е успяла да изгради с мъж, е тази с двете ѝ момчета Шон и Джейдън.

Бритни заяви, че се чувства щастлива като необвързана жена и самотна майка.

"Минах през много изпитания, за да стигна до мястото, на което се намира сега. Но днес се чувствам добре, въпреки че съм сама. Най-стабилната връзка, която някога успях да изградя е тази с моите синове", каза 34-годишната звезда.

Спиърс също обяснява, че известността доста ѝ е попречила по отношение на любовта. Певицата казва, че е излизала на много „неудобни" романтични срещи, тъй като е страдала от непрекъсната тревожност.

"Винаги, когато излизах на среща се чувствах неспокойна и се притеснявах дали мъжът ще ме хареса", допълни тя.

Родената в Луизиана, блондинка обясни, че южнячките като нея все се опитват да угодят на мъжете, което тя оценява за голяма грешка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА