Last news in Fakti

13 Септември, 2016 11:43 2 786 0

Жени Живкова и дъщеря ѝ представят новите си модни колекции

  • жени живкова-
  • мода-
  • колекция

За Андреа Стефанова това ще бъде дебют в дизайнерската ѝ кариера

Жени Живкова и дъщеря ѝ представят новите си модни колекции - 1

Дизайнерката Евгения Живкова и дъщеря ѝ Андреа Стефанова ще представят новите си модни колекции за есенно-зимния сезон, съобщи бТВ.

За Андреа това ще бъде дебют в кариерата ѝ като дизайнер. Тя ще представи колекцията си по време на четвъртата вечер от Седмицата на модата в София, когато ще бъдат показани модели на млади български таланти от света на модата.

На дизайнерката Жени Живкова, внучка на бившия държавен глава на България Тодор Живков, също ѝ предстои да представи есенно-зимната си колекция. В студиото на „Тази сутрин” тя ексклузивно представи някои от моделите си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА