14 Септември, 2016 01:30 3 227 1

Чарли Шийн е тотално разорен

  • шийн-
  • банкрут-
  • родители-
  • спин
Чарли Шийн е тотално разорен - 1
Снимка: БТА/АР

Чарли Шийн официално стигна дъното. Актьорът, чието състояние до неотдавна бе оценено на 125 милиона долара, е напълно банкрутирал и дори се е пренесъл в къщата на родителите си, пише RadarOnline.com, позовавайки се на очевидец.

По думите му, звездата от „Двама мъже и половина“ живеел в къщата за гости на Мартин и Джанет Шийн в Малибу.

„Тъжно е. Той струваше близо 125 млн. долара, а сега пропиля всичко за партита, проститутки, наркотици и връщане на дългове. Вече никой не иска дори да го наеме на работа“, коментира човек от обкръжението на Шийн.

51-годишният ХИВ позитивен актьор бил толкова зле финансово, че се примолил на бившите си съпруги да намалят издръжките наполовина. Шийн плаща по 55 000 долара месечно на Брук Мюлер и Денис Ричардс, от които има по две деца.

„Чарли е много благодарен на бившите си, че се съгласиха да отрежат издръжката наполовина. Скоро обаче може би няма да може да си позволи да им плаща дори толкова“, коментира източникът.

Шийн в момента е подсъдим и по няколко дела от свои бивши секс партньорки, които твърдят, че не ги е предупредил, че е болен от СПИН, преди да имат интимен контакт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГостЗаМалко

    0 0 Отговор
    Може би на всичко му идва краят рано или късно по един или друг начин. Внимавайте какво правите докато имате възможности... не се знае един ден дали няма да се озовете на улицата.