Last news in Fakti

14 Септември, 2016 15:50 1 023 0

Мръсните баня и тоалетна вредят на романтиката 

  • баня-
  • тоалетна-
  • семейна романтика-
  • чистота

Участници в анкета признават, че няма да живеят с партньор с лоши хигиенни навици

Лошите и нехигиенични навици в банята и тоалетната са сериозни врагове на семейната романтика, пише британският в. „Дейли експрес”. Според изданието мръсната баня със сигурност ще наруши хармонията и „топлите” чувства у дома. Твърденията на вестника се позовават на социологическо изследване, осъществено сред две хиляди жители на британската столица Лондон.

Около две трети от участниците в анкетата признават, че не биха съжителствали с партньор с лоши хигиенни навици. Същият процент лондончани искат любимите им да спазват по-добра хигиена в банята и тоалетната.

Повече от половината от анкетираните споделят, че ако са знаели колко са немарливи по въпроса половинките им, моментално са щели да пропуснат възможността да живеят заедно с тях. Нещо повече, една четвърт от анкетираните вече са прекратявали връзка заради немарлив партньор.

Най-отблъскващата привичка според участниците в допитването е пропускът да се пуска водата след използване на тоалетната. Следват неизползването на четката за почистване на тоалетната чиния. После идва ред на космите в банята или мивката, дългото заседяване в помещението, купищата от мръсни дрехи, оставянето на мокър под и т.н. Някои от по-чувствителните дори са склонни към раздяла, ако половинката забрави да постави на определеното за целта място ново руло тоалетна хартия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА