22 Септември, 2016 01:15 5 972 4

Кати Прайс се кефила на бормашина в леглото

  • кати прайс-
  • бормашина-
  • леглото

Скандални разкрития около нейна връзка с футболист на Ливърпул

Британският модел призна, че е имала за любовник футболист на Ливърпул, който е бил като „Бормашина в леглото“, съобщи „Мирър“.

Известната още като Джордан манекенка писа за това в новата си книга. Английските медии разкриха, че става въпрос за бившия играч на Ливърпул – Джон Арне Рийзе. Тяхната връзка продължила няколко месеца в началото на 2012 г.

Според близки на Прайс, двамата са се запознали покрай общия си приятел Марк Смит. В своята книга Прайс пише за сексуална връзка с женен футболист и се подиграва на уменията му в леглото.

„Вместо да ме прегръща нежно, както повечето жени искат, той беше като същинска бормашина на различни скорости. Имах чувството, че иска да ме закове на леглото. Напомняше ми на машината, която имам в гаража си“, заяви Прайс.

Тя се разделила с него след проблемите покрай развода му. Все пак Прайс разкрива, че не е вложила много чувства в тази си връзка. Близки до нея разкриват, че Рийзе никога не е бил неин тип.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тито

    0 0 Отговор
    Ехе, много се бях се затъжил за тази кофа! Сега вече съм спокоен
  • 2 шутколизач

    0 0 Отговор
    Леле ще ѝ изкъртя вътрешностите на тази кифла с моя пистон, не бормашина а перфоратор
  • 3 Динята

    0 0 Отговор
    Ааа, аз си помислих, че жената ползвала дилдо, фиксирано на бормашина...

    Коментиран от #4

  • 4 шутколизач

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Динята":

    Диня и ти като мен гледаш много порно брат