26 Септември, 2016 17:53 2 490 0

Брад и Анджелина лесно ще поделят имотите, но не и децата

  • брад пит-
  • анджелина джоли-
  • деца-
  • имоти-
  • развод-
  • предбрачен договор

Двамата имат 12 имота, 3 от които общи

Брад и Анджелина лесно ще поделят имотите, но не и децата - 1
Снимки АП/БТА

Брад Пит и Анджелина Джоли няма да имат големи финансови спорове при развода. Те бяха женени само 2 години и може би дори са очаквали подобен развой на нещата, тъй като са подписали предбрачен договор, в който е разяснено кой какво получава точно, съобщава лайфстайл изданието TMZ.

Източници, близки до двойката заявили, че предбрачното споразумение е желязно и детайлно описва съдбата на общото имущество на двойката, оценено на 400 млн. долара.

Бранджелина има 12 общи имота... всеки от които те са придобили или преди да се оженят или преди дори да са имали интимни отношения.

7 от тях принадлежат на Брад, 2 са на Анджелина и 3 са били купени от двамата, преди да застанат пред олтара през 2014 г.

Не е ясно кой какво ще вземе от трите общи имота, които включват лозе във Франция, имение в Ню Орлиънс и един апартамент в Ню Йорк ... но предбрачният договор ще направи подялбата лесна и безболезнена.

И ако подялбата на имотите няма да бъде проблем при развода, то попечителството над 6-те им деца може да се окаже в основата на драматичен спор, който може да прерасне в ожесточена война.

Брад Пит планира да се бори за съвместно физическо попечителство, докато Анджелина Джоли иска да е единствен настойник на Мадокс, Пакс, Захара, Вивиан, Шайло и Нокс.

Брад и Анджелина лесно ще поделят имотите, но не и децата


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА